Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Fadopharm Redux Patch Perfect Body, 8Τμχ

Περιγραφή

Το Redux Patch είναι το νέο αξεπέραστο προϊόν για την θεραπεία ενάντια στο τοπικού πάχος και την χαλάρωση της κοιλιάς, που υπόσχεται αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα. Εύκολο στη χρήση και πρακτικό (μπορεί να φορεθεί άνετα κάτω από τα ρούχα στη δουλειά ή στο σπίτι), με εκχυλίσματα φυτικής προέλευσης όπως Ανανά, Guarana & Garcinia Cambogia! Μετά τις πρώτες κιόλας εφαρμογές η επιδερμίδα στη περιοχή της κοιλιάς θα είναι ανανεωμένη και πιο τονωμένη!
Μέσω του ελεγχόμενου τεχνολογικού συστήματος CTS, το έμπλαστρο απελευθερώνει επί 8 ώρες, αργά τα φυσικά εκχυλίσματα που περιέχει απευθείας στην περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία με μεγαλύτερη στοχευμένη δράση συγκριτικά με άλλες καλλυντικές θεραπείες.
Το Redux Patch έχει κατασκευαστεί από ιδιαίτερα μαλακό και άνετο ύφασμα, εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή, προσκολάται στο σώμα τέλεια με αποτέλεσμα ένα δεύτερο δέρμα που το καθιστά αόρατο ακόμα και κάτω από ρούχα που είναι στενά, για να μπορεί να φορεθεί τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα.

Ενδείξεις
Επίπεδη κοιλιά, αντιμετώπιση τοπικού πάχους, χαλάρωση της κοιλιάς.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
8 έμπλαστρα για 1 μήνα θεραπεία

Ζητήστε Απόθεμα