Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό, Fresh Gel 400ml

Περιγραφή

Το Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό, Fresh Gel σας χαρίζει το μέγιστο της αδυνατιστικής αποτελεσματικότητας με έως και 1,6 cm σε μόνο 7 νύχτες* καθώς και διπλάσια αποτελεσματικότητα σε 4 εβδομάδες**.
Με νέα ενισχυμένη σύνθεση που περιέχει το αποκλειστικό BioGelSlim7-complex™, με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών που για την επίτευξη ορατών και κλινικά αποδεδειγμένων αποτελεσμάτων σε μόλις 7 Νύχτες.
Η απαλή και καινοτόμος υφή Gel είναι ιδανική για μασάζ και χάρη στα θαλάσσια άλατα κάνει την επιδερμίδα λεία και μεταξένια. Το άρωμα θαλάσσης, χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας.
Οι αξιολογήσεις της κλινικής μέτρησης έδειξαν ότι μέσω της συνεχούς και ορθής χρήσης και του μασάζ εφαρμογής, το προϊόν:
• ενεργεί στα περιττά υγρά και στο τοπικό πάχος, περιορίζοντας την περιφέρεια στη μέση και στους γοφούς έως και 1,6 cm σε 7 νύχτες* (μέση τιμή που επιτεύχθηκε σε 17 από τις 51 γυναίκες). Μέση τιμή σε 51 γυναίκες: 1,4 cm
• η αδυνατιστική δραστικότητα του προϊόντος διπλασιάζεται μετά από 4 εβδομάδες αγωγής. Μέση τιμή σε 51 γυναίκες: 3,3 cm (η μέτρηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή στους γοφούς).

Ενδείξεις
Γυναίκες με συσσωρευμένο, επιφανειακό τοπικό πάχος στην περιοχή στους γοφούς, των μηρών και στη μέση.

Χρήση
Εφαρμόστε κάθε βράδυ το Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό, Fresh Gel για ελάχιστο χρονικό διάστημα 7 νύχτες, κάνοντας με κυκλικές κινήσεις μασάζ στις προς αγωγή περιοχές μέχρι να επιτευχθεί η πλήρη απορρόφησή του. Η συστηματική χρήση για 4 εβδομάδες θα διπλασιάσει τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί. 

Περιεχόμενο - Συσκευασία
400 ml

Ζητήστε Απόθεμα