Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Somatoline Cosmetic Κοιλιά & Γοφοί Express 150ml

Περιγραφή

Αγωγή κοιλιά και γοφοί από την somatoline cosmetic.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Πρόκειται για μια καλλυντική κρέμα, ειδικά μελετημένη για να αδυνατίζει και να σμιλεύει με ειδικό τρόπο την περιοχή της κοιλιάς, της μέσης και των γοφών, με ένα μηχανισμό σταδιακής αποδέσμευσης που παρατείνει την αδυνατιστική δράση ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του μασάζ.
Συνίσταται σε γυναίκες με συσσωρευμένο πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. Επίσης απευθύνεται και σε άνδρες που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν το συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης.

ΔΡΑΣΗ
Με νέα ενισχυμένη σύνθεση, είναι πιο συμπυκνωμένη σε ενεργά καλλυντικά συστατικά. Έχει καλύτερα αποτελέσματα με 1 μόνο εφαρμογή την ημέρα συγκριτικά με μία κοινή αδυνατιστική κρέμα. Συνδράμει στη μη επανεμφάνιση του τοπικού πάχους, με μακράς διάρκειας αποτελεσματικότητα ακόμη και μετά το τέλος της αγωγής.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Τo Somatoline Cosmetic Αγωγή Κοιλιά και Γοφοί περιέχει το αποκλειστικό ReduxAdvance-complex, ένα σύμπλεγμα φυσικών μικρο--σωματιδίων αποτελούμενο από θαλάσσια φύκια και ενεργά καλλυντικά συστατικά, εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα νεαρών βλαστών συκιάς. Ο συνδυασμός αυτών των ενεργών συστατικών προκαλούν μια κρυο-θερμική δράση (αίσθηση "ζεστού- κρύου") που διεγείρει την υποδόρια μικροκυκλοφορία, διευκολύνει την αποσυμφόρηση των ιστών από υγρά που είναι περιττά και βελτιώνει την τονικότητα της επιδερμίδας. Η καφέ άλγη συνδράμει στη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους.

Ζητήστε Απόθεμα