Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ραγάδες
Κωδικός 26064

Bio Oil Λάδι για Ουλές και Ραγάδες 200ml

Περιγραφή

Το Bio oil είναι ενα ειδικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, συνδράμει στη βελτίωση της όψης σε ουλές, ραγάδες και στη ανομοιόμορφη χροιά του δέρματος. Περιποιείται επίσης και την ώριμη και αφυδατωμένη επιδερμίδα.
Χάρη στο επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil η υφή της σύνθεσης του είναι πιο ελαφριά, διευκολύνοντας έτσι την απορρόφηση του Bio oil εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συντομευμένη πρόσληψη των βασικών συστατικών του: βιταμίνες Α και Ε, καθώς και φυσικά έλαια καλέντουλας, λεβάντας, δενδρολίβανου και χαμομηλιού.
Το Boi Oil είναι μη λιπαρό και απορροφάται εύκολα.

Ουλές
Το Boi Oil  βοηθά στην βελτίωση της όψης τόσο σε νέες όσο και των παλαιότερες ουλές.

Ραγάδες
Το Boi Oil χάρη στη σύνθεσή του ελαχιστοποιεί την πιθανότητα σχηματισμού ραγάδων που σχηματίζονται σε περιόδους απότομων αλλαγών του σώματος, όπως κατά την εγκυμοσύνη, καθώς και κατά την απότομη εφηβική  ανάπτυξη και πρόσληψη βάρους.

Ανομοιόμορφη χροιά δέρματος
Προσδίδει βελτίωση της όψης των κηλίδων και των δερματικών ατελειών που προκαλούνται από ορμονικές διαταραχές, προϊόντα λεύκανσης της επιδερμίδας ή υπερβολική ΄έκθεση στον ήλιο.

Σημάδια γήρανσης
Το γηρασμένο δέρμα αποκτά απαλή και τονωμένη όψη σε πρόσωπο και σώμα.

Αφυδατωμένη επιδερμίδα
Το Bio oil βοηθά στο να αναπληρωθεί η φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας που χάνεται εξαιτίας παραγόντων όπως οι ακραίες καιρικές συνθήκες, το νερό με υψηλή συγκέντρωση χημικών,  τα συχνά μπάνια και οι ξηραντικές επιδράσεις της κεντρικής θέρμανσης ή των κλιματιστικών.

Οδηγίες και προφυλάξεις
Αποκλειστικά για εξωτερική χρήση. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές, Στην εξαιρετική περίπτωση εκδήλωσης ερεθισμών στην επιδερμίδα, διακόψτε τη χρήση. Τα αποτελέσματα ποικίλουν.
Φυλάξτε το σε δροσερό σημείο, μακριά από το ηλιακό φως.