Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Doctor''s Formulas Double Slim Διπλή Φόρμουλα Αδυνατίσματος 60tabs

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής για το αδυνάτισμα.

Η ασθένεια της παχυσαρκίας ταλανίζει μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού τα τελευταία χρόνια. Αρκετοί συνάνθρωποι μας χάνουν τον έλεγχο του βάρους τους, κι όχι πάντα εξαιτίας των κακών διατροφικών τους συνηθειών αλλά και εξαιτίας παθήσεων, που μπορεί να οδηγήσουν στην παχυσαρκία.

Τη λύση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας δίνει η διπλή φόρμουλα αδυνατίσματος της Doctor Formula. Με τη βοήθεια της φόρμουλας αυτής, η παχυσαρκία καταπολεμάται σε δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο, πριν το φαγητό, η απορρόφηση και η διαχείριση στοιχείων της τροφής αντιμετωπίζεται, έχοντας πάντα υπόψη τον κορεσμό, για να οδηγηθεί σιγά σιγά ο οργανισμός στην ανάγκη για μείωση των μεγάλων ποσοτήτων τροφής. Η εντερική απορρόφηση των σακχάρων και των λιπών ελαττώνεται χάρη στα φυσικά συστατικά, που περιέχει. Τα συστατικά αυτά προκαλούν αίσθημα κορεσμού στον οργανισμό και συμβάλλουν στη ρύθμιση της εντερικής διέλευσης. Στο δεύτερο στάδιο, μετά το φαγητό, παρατηρείται ενίσχυση του μεταβολισμού με φυσικό τρόπο, ενεργοποίηση της λιπόλυσης, αντιμετώπιση της αντίστασης στην ινσουλίνη αλλά και εξασφάλιση της καλύτερης πέψης των τροφών.

Αν υπάρξει συνδυασμός της Double Slim φόρμουλας με κατάλληλη διατροφή  εξασφαλίζεται ένα υγιεινό και σίγουρο αδυνάτισμα, χωρίς να περιοριστούν οι ποσότητες και οι θερμίδες.

Η συσκευασία περιέχει 60 δισκία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το προϊόν δεν προλαμβάνει ούτε θεραπεύει ανθρώπινη νόσο. Ζητείστε τη συμβουλή του γιατρού σας πριν από τη λήψη του προϊόντος, εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, σας χορηγείται οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια.

Ζητήστε Απόθεμα