Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Dettol Sensitive Soft On Skin Hard On Dirt Refill 750ml

Περιγραφή

Dettol Sensitive Soft On Skin Hard On Dirt Refill 750ml

Dettol Sensitive Soft On Skin Hard On Dirt Refill 750ml Νέο  υγρό κρεμοσάπουνο χεριών της εταιρείας Dettol  απαλό στο δέρμα, σκληρό με τα μικρόβια. Επιτέλους η φροντίδα και προστασία από τα βακτήρια που θα χρειαστεί η οικογένειά σας, με την σιγουριά ότι τα χέρια σας είναι υγιεινά και καθαρά. Η νέα αντιβακτηριακή σύνθεση εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα βακτηρίδια και είναι απαλή με το δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένα κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Οδηγίες χρήσεως :Μην γεμίζετε το άδειο μπουκάλι αν δεν το έχετε ξεβγάλει πρώτα. Αδειάστε το υγρό κρεμοσάπουνο στο άδειο μπουκάλι του Dettol Sensitive Soft On Skin Hard On Dirt Refill και βίδωσε ξανά την αντλία. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν την χρήση. Βρέξτε τα χέρια σας και πιέστε την αντλία δυο φορές. Πλύνετε τα χέρια σας για 30 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, βεβαιώνοντας ότι καλύπτονται από σαπουνάδα. Μην ξεχνάτε τα νύχια και τους αντίχειρες. Ξεβγάλτε καλά με νερό.

Προφυλάξεις :Dettol Sensitive Soft On Skin Hard On Dirt Refill 750ml μόνο για εξωτερική χρήση να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, εκτός εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε αμέσως με άφθονο νερό. Αν δεν υποχωρεί οφθαλμικός ερεθισμός ζητήστε ιατρική συμβουλή. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.Συσκευασία των 750 ML 

Επιλέξτε άρωμα: