Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Lavisept hand gel

Περιγραφή

Lavisept hand gel

Lavisept hand gel είναι ένα  φαρμακευτικό αλκοολούχο τζελ χεριών για τον καθαρισμό και την προστασία ,περιέχει αιθυλική αλκοόλη 70% w/w για  στιγμιαίο καθαρισμό χωρίς νερό .

Το  Lavisept hand gel  δίνει  στιγμιαία άμεσα ένα καθαρισμό υγιεινό και παράλληλα δεν δημιουργεί ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Η σύνθεση του περιέχει αντιμικροβιακούς παράγοντες για ήπια αντισηπτική δράση και με συνδυασμό με άλλα συστατικά δίνουν  στην επιδερμίδα βελούδινη αίσθηση απαλότητας.

Έχει το πλεονέκτημα ότι στεγνώνει πάρα πολύ εύκολα και δεν αφήνει υπολείμματα ,δεν είναι κολλώδες στα χέρια και έχει ένα  διακριτικό και ευχάριστο άρωμα.

Οδηγίες χρήσεως :βάζουμε πάντα  Lavisept hand gel στα χέρια αρκετή ποσότητα όσο συχνά υπάρχει ανάγκη και  τρίβουμε μέχρι να απορροφηθεί .Μετά την εφαρμογή του δεν ξεπλένουμε δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 χρόνων.

 Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και μακριά από  παιδιά.

Όχι σε επαφή με τα μάτια είναι δερματολογικώς ελεγμένο, μόνο για εξωτερική χρήση. Μακριά από θερμές ζώνες και πηγές θερμότητας διότι υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.

Σε συσκευασία των 65 ml.

Ζητήστε Απόθεμα