Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αυτιά
Κωδικός 25129

Nature΄s Answer Bio-Ear 15ml

Περιγραφή

Το Bio-Ear αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την άμεση ανακούφιση των εμβοών. Έχει σχεδιαστεί για τοπική χρήση στα ερεθισμένα αυτιά. Περιέχει στη σύνθεσή του φυσικά αποστάγματα από βότανα με συνεργιστική δράση, θρέφοντας τις νευρικές απολήξεις ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ροή του αίματος. 100% φυσικό και οργανικό !!!

Το Bio Ear εξελίχθηκε από Σουηδούς Φυσιοπαθητικούς αφού ανέπτυξαν μια φόρμουλα η οποία έχει ως βάση γέλη Αλόης (Aloe vera) και απόσταγμα από Γεντιανή ρίζα (Gentian root), φλούδα από Νεράτζι (Bitter orange peel), φύλλα Σιναμικής (Senna leaves), ρίζα Πικραλίδας (Dandelion root), Σμύρνα (Myrrh gum), σπόρο Γαϊδουράγκαθου (Blessed thistle seed), ρίζα Ραβέντι (Rhubard root) και ρίζα Αγγελικής (Angelica root).

Οδηγίες χρήσης
Τοποθετείτε στα αυτιά σας ένα εμποτισμένο με το bio-ear βαμβάκι για 2 με 4 ώρες. Με την εξάτμιση των συμπυκνωμένων συστατικών των βοτάνων θρέφονται οι νευρικές απολήξεις και μειώνονται σημαντικά οι εμβοές, οι κρότοι και οι θόρυβοι. Έτσι βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία της περιοχής και υποχωρούν τα συμπτώματα στο 85% των περιπτώσεων (βάση ερευνών), ποσοστό εξαιρετικά υψηλό για φυτικό προϊόν και όχι φαρμακευτικό.

Για εξωτερική χρήση μόνο
Καρτήστε το μακριά από παιδιά

Ζητήστε Απόθεμα