Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Bach Agrimony - 20ml

Περιγραφή

Οι άνθρωποι Agrimony (Agrimony Eupatoria) που χρειάζονται Agrimony εμφανίζονται συχνά ξένοιαστοι και αστείοι, αλλά είναι μια μάσκα για τις ανησυχίες, τα άγχη και ακόμη και το πραγματικό εσωτερικό τους βασανιστήριο, τις οποίες μπορούν να κρύψουν από τους εαυτό τους καθώς επίσης και άλλους. Στον πόνο ή στην ταλαιπωρία τους, είναι πιθανό να αστειευτούν για αυτό , μη θέλοντας να εκφράσουν τους πραγματικούς φόβους τους. Δεν θέλουν να είναι μόνοι και είναι πολύ κοινωνικοί, επιδιώκοντας την συντροφιά ως απόσπαση της προσοχής τους από τα προβλήματα τους . Προσπαθούν να αγνοήσουν τη σκοτεινότερη πλευρά της ζωής, και προτιμούν να κάνουν light πράγματα παρά να κάτσουν να τα αντιμετωπίσουν . Μπορούν επίσης να πάσχουν από ανησυχία τη νύχτα, με να αναδεύουν τις σκέψεις (δείτε επίσης το White Chestnut).

 

Οι άνθρωποι Agrimony μπορούν να καταστείλουν την ταλαιπωρία τους με την υπερβολική κατανάλωσης, ή χρήση των φαρμάκων ή φαγητού.

 

Η Δράση του Agrimony κάνει εκείνους να είναι πραγματικά εύθυμοι και καλοί στη συντροφιά , δείχνουν τα πραγματικά συναισθήματά τους ανοιχτά και μπορούν να δεχτούν ότι η ζωή έχει τη λιγότερο ευχάριστη πλευρά της. Η χαρά τους και η ξεγνοιασιά προέρχεται από μια πραγματική αίσθηση της αυτοαποδοχής και της εσωτερικής χαράς βλέπουνε τα προβλήματα στην σωστή διάσταση και είναι διπλωμάτεςς ειρηνοποιοί.

 

Βάλτε 2 σταγόνες Agrimony σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε γουλιές σε διαστήματα. Ξαναγεμίστε αν χρεαστεί

 

Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα , προσθέστε 2 σταγόνες Agrimony σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα σε αυτό το μπουκάλι), συμπληρώστε με μεταλλικό νερό και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως.

 

Εάν χρεαστεί , τα ανθοιάματα Bach μπορούν να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα, ή να επάνω στα χείλια, πίσω από τα αυτιά, ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε . Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή μια κρίση, μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά εάν έχετε αισθανθεί τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.

Ζητήστε Απόθεμα