Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Power Health Bach Mimulus - 20ml

Περιγραφή

Mimulus (Mimulus Guttatus)

Το Mimulus είναι για το φόβο απόγνωστές αιτίες, όπως: ασθένεια, θάνατος, ατυχήματα, πόνος, το σκοτάδι ,φτώχεια , άλλους άνθρωποι, ζώα, αράχνες, δημόσια ομιλία, απώλεια φίλων ή εργασίας, οδοντιατρική, κ.λπ. Είναι για τους ανθρώπους που πάσχουν από τους φόβους που μπορούν να ονομαστούν εύκολα. Οι πάσχοντες μπορούν να είναι καλλιτεχνικοί και ταλαντούχοι, αλλά ντροπαλοί και συνεσταλμένoi και μπορεί να έχουν γλωσοδέτη στην επιχείρηση. Το Mimulus είναι καλό για τα ντροπαλά, συνεσταλμένα, ευαίσθητα παιδιά που φοβούνται, τα ζώα, το σκοτάδι, κ.λπ. (δείτε επίσης το Larch).

Η θετική δυνατότητα Mimulus είναι η προσωπικότητα που κατέχεται του ήρεμου θάρρους να αντιμετωπιστούν οι δοκιμaσίες και οι δυσκολίες με το χιούμορ και εμπιστοσύνη. Μπορούν να σταθούν όρθιοι, και με τα συναισθήματα υπό πλήρη έλεγχο μπορούν να απολαύσουν τη ζωή χωρίς φόβο.

Προτεινόμενη χρήση: Αραιώστε δύο σταγόνες του Larch σε ένα ποτήρι νερού και πίνεται με γουλιές κατά διαστήματα. Ξαναγεμίστε ανάλογα με τις ανάγκες Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα Bach , προσθέστε δύο σταγόνες του Larch αναμιγνύοντας σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα Bach σε αυτό το μπουκάλι), και συμπληρώστε με μεταλλικό νερό μέχρι να γεμίσει το μπουκάλι 30ml και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως. Εάν χρεαστεί , τα ανθοιάματα Bach μπορούν να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα, ή να επάνω στα χείλια, πίσω από τα αυτιά, ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε . Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή μια κρίση, μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά εάν έχετε αισθανθεί τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.

 

Ζητήστε Απόθεμα