Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

θερμόμετρα
Κωδικός 23851

Microlife MT 800 θερμόμετρο 10''''sec, 1τμχ

Περιγραφή

Πρόκειται για θερμόμετρο ψηφιακής τεχνολογίας, που υπολογίζει τη θερμοκρασία του σώματος σας σε χρονικό διάστημα δέκα (10) δευτερολέπτων.

Το Microlife MT 800 10 sec είναι ανθεκτικό στη βροχή, αδιάβροχο, και δεν περιέχει υδράργυρο, γεγονός που καθιστά την κατασκευή του φιλική απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία. Λειτουργεί με μπαταρία, της οποίας η αλλαγή γίνεται εύκολα, ενώ διαθέτει μνήμη και βομβητή για να σας ειδοποιεί ότι έχει γίνει η μέτρηση της θερμοκρασίας. Έχει χρυσό υποαλλεργικό αισθητήρα χωρίς νικέλιο και τεχνολογία Silent Glow. Διαθέτει, ακόμη, εύκαμπτη, ελαστική άκρη απαλής υφής και μεγάλη, που δείχνει τη θερμοκρασία. Σας προειδοποιεί για τη χαμηλή μπαταρία του θερμομέτρου, χάρη στην ένδειξη χαμηλής μπαταρίας που έχει. Απενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς να πατήσετε κάποιο κουμπί.

Παρέχει εύκαμπτη και ασφαλή μέτρηση υψηλής ακρίβειας (+- 0,1ο C / +- 0,2o C). Οι μετρήσεις γίνονται σε οC - oF.

Η υψηλή θερμοκρασία αποτελεί αντίδραση του οργανισμού κατά τη διάρκεια κάποιας ασθένειας. Το σώμα αυξάνει τη θερμοκρασία του για να ενισχύσει την άμυνα του. Η ακριβής θερμομέτρηση είναι μεγάλης ιατρικής σημασίας, καθώς συμβάλλει στον άμεσο εντοπισμό των ασθενειών.

Τα θερμόμετρα Microlife αποτελούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευασμένα κατά τα διεθνή πρότυπα. Η αξιόπιστη θερμομέτρηση τους επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης microcomputers. Είναι υποαλλεργικά, με επίχρυσο άκρο, ιδανικά για όσους είναι ευαίσθητοι στο νίκελ, υλικό που χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή των παραδοσιακών θερμομέτρων.

Ο υπολογισμός της θερμοκρασίας γίνεται τοποθετώντας το θερμόμετρο στις μασχάλες ή στον πρωκτό ή στο στόμα σας.