Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μέτρηση Σακχάρου
Κωδικός 32504

Accu-Chek Instant 50τμχ

Περιγραφή

Accu-Chek Instant 50τμχ

Accu-Chek Instant 50τμχ ταινίες μέτρησης γλυκόζης αίματος συμβατές με τον μετρητή Accu-Check Instant και Instant S. Εύκολα,γρήγορα και άμεσα τοποθετείτε την ταινία με το δείγμα αίματος στο μετρητή και τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη. Μέσω τεχνολογίας bluetooth τα αποτελέσματα μεταφέρονται στο κινητό και στον υπολογιστή.

Οι Accu-Chek Instant είναι οι νέες ταινίες μέτρησης που παρέχουν την αξιοπιστία που αναμένεται. Η διαδικασία μέτρησης γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση. απλά εισάγετε την ταινία δοκιμής με ένα μικρό δείγμα αίματος και το αποτέλεσμα εμφανίζεται αμέσως την οθόνη του μετρητή. Μπορείτε να μεταφέρετε τα αποτελέσματα από τον μετρητή στο smartphone ή στον υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά:

  • Τεχνολογία bluetooth
  • Γρήγορα αποτελέσματα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα
  • Μικρό μέγεθος δείγματος
  • Εύκολη δειγματοληψία
  • Αποδεδειγμένη ακρίβεια. 

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι ένα χρόνιο και μεταβαλλόμενο νόσημα που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους, υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους.Είναι μια νόσος που αντιμετωπίζεται και μπορεί ο ασθενής  να ζήσει αρκετά χρόνια, πολύ καλά και χωρίς επιπλοκές.Ο σκοπός μέτρησης της γλυκόζης (σακχάρου) είναι η πρόληψη της υπο- και της υπεργλυκαιμίας.Η υπεργλυκαιμία (υψηλό σάκχαρο αίματος) υφίσταται όταν η γλυκόζη αίματος υπερβαίνει τα φυσιολογικά επίπεδα. Το υψηλό σάκχαρο αίματος πάει να πει ότι το σώμα σας έχει πολύ λίγη ινσουλίνη ή ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ινσουλίνη κατάλληλα.Συμπτώματα υπεργλυκαιμίας αποτελούν το σάκχαρο στα ούρα σας,η συχνή ούρηση και η αυξημένη δίψα.

Συσκευασία - Περιεχόμενο

50 τεμάχια