Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μέτρηση Σακχάρου
Κωδικός 23974

One Touch Verio Strips 50τμχ

Περιγραφή

Ταινίες για τη μέτρηση του σακχάρου.

Πρόκειται για ταινίες που χρησιμοποιούνται για να διεξαχθεί σωστά η μέτρηση του σακχαρώδη διαβήτη και ειναι για χρήση με την οικογένεια μετρητών one touch Verio.

Οι μετρήσεις του σακχάρου μας πληροφορούν για τη διακύμανση του κατά τη διάρκεια της ημέρας και πώς αυτό επηρεάζεται σε σχέση με παράγοντες, όπως η άσκηση, η τροφή, η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε και το στρες. Επομένως, σκοπός των μετρήσεων είναι να μας πληροφορήσουν σχετικά με το αποτέλεσμα της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά και να μας υποδείξουν, εάν απαιτείται να ενεργήσουμε συγκεκριμένα μετά από κάποια χαμηλή ή υψηλή τιμή σακχάρου, καθώς και από πού προέρχεται η ανωμαλία αυτή. Η διαδικασία εξέτασης του αίματος ποικίλει ανάλογα με τη συσκευή του μετρητή σακχάρου. Τις πιο πολλές φορές ετοιμάζετε το μετρητή, εισάγετε την ταινία μέτρησης, παίρνετε το δείγμα αίματος, εφαρμόζετε την ταινία και περιμένετε το αποτέλεσμα.

Οι ταινίες δύναται να διαφέρουν από παρτίδα σε παρτίδα, καθώς μπορεί να περιέχουν διαφορετικές ποσότητες χημικών. Γι’ αυτό θα πρέπει να βαθμονομείτε ξανά τις περισσότερες συσκευές μέτρησης σακχάρου κάθε φορά που εισάγετε νέο πακέτο ταινιών, ώστε να είστε σίγουροι για την ακρίβεια της μέτρησης.

Κάθε ταινία μέτρησης περιέχει: αφυδρογονάση σακχάρου εξαρτώμενη από φωσφορικό φλαβινοαδενινοδινουκλεοτίδιο ή FAD-GDH (από μύκητα Aspergillus sp.)-2 U, θειοκυανούχο κάλιο 41 mg, και άλλα συστατικά (ρυθμιστικό διάλυμα, κλπ.). Το φιαλίδιο περιέχει μέσο ξήρανσης.

Να μην φυλάσσεται στο ψυγείο
. Αποθηκεύεται μόνο στο φιαλίδιο.
Να μην χρησιμοποιείται αν η ημερομηνία λήξης έχει παρέλθει. Απορρίψτε το προϊόν 6 μήνες μετά το άνοιγμα.

Η συσκευασία περιέχει πενήντα (50) ταινίες μέτρησης.