Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Health Aid GlucoBate - Βιταμίνες, Μέταλλα, Κανέλα & Φυτικά Εκχυλίσματα, 60Tabs

Περιγραφή

Δισκία από τη HealthAid για τη διατήρηση της γλυκόζης.

Πρόκειται για μοναδικό συνδυασμό από βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά συστατικά, όπως κανέλα, τριγωνέλλα, μωβ ρύζι κ. α. , που συμβάλλει στη διατήρηση υγιών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, στη ρύθμιση γλυκόλυσης και μεταγευματικού σακχάρου και στη σωστή αξιοποίηση των υδατανθράκων από τον οργανισμό.

Τα δισκία GlucoBate έχουν σχεδιαστεί ειδικά χρησιμοποιώντας τα πιο ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα, που υποστηρίζουν τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, το μεταβολισμό και τα επίπεδα ενέργειας. Περιέχουν χρώμιο, που διατηρεί τη γλυκόζη σε φυσιολογικά για τον οργανισμό επίπεδα, αλλά και νιασίνη, βιταμίνη Β6 και βιταμίνη Β12, τα οποία βοηθούν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της απόδοσης ενέργειας και μειώνουν την κούραση και την κόπωση. Ειδικότερα, η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στον κανονικό μεταβολισμό του γλυκογόνου, το οποίο ρυθμίζει την απελευθέρωση της αποθηκευμένης γλυκόζης. Ακόμη, βιοτίνη και ψευδάργυρος εμπλέκονται στο φυσιολογικό μεταβολισμό μακροθρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένου της χρησιμοποίησης των υδατανθράκων από το σώμα. Επίσης, τα δισκία GlucoBate συνδυάζουν φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, όπως καρελά, κανέλα, fenugreek, Jambolan και Banaba, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα.

Τα δισκία GlucoBate μπορούν να τα χρησιμοποιούν:

♦ Άτομα με υψηλά ή ασταθή επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.
♦ Άτομα με χαμηλή ενέργεια, κούραση και κόπωση.
♦ Άτομα που επιθυμούν συχνά να καταναλώνουν ζάχαρη.

Χωρίς: πρόσθετη ζάχαρη και αλάτι, γλουτένη, μαγιά, σόγια, σιτάρι, γαλακτοκομικά, συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και αρωματικές ύλες.

ΧΡΗΣΗ: Η χρήση του ενδείκνυται από vegetarians. Χορηγείται με τη μορφή φυτοκαψουλών. Η συσκευασία περιέχει 60 φυτοκάψουλες.

Ζητήστε Απόθεμα