Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

BD Βελόνες 31G 6MM Thin Wall 100τμχ

Περιγραφή

BD Βελόνες 31G 6MM Thin Wall 100τμχ

BD Βελόνες 31G 6MM Thin Wall 100τμχ βελόνες ινσουλίνης για πένα 6mm x 31g το οποίο χρησιμοποιείται από άτομα που κάνουν χρήση ινσουλίνης για σακχαρώδη διαβήτη. 

Η BD Βελόνες 31G 6MM Thin Wall 100τμχ κάνουν την ένεση πιο απλή και αποτελεσματική με ασφάλεια. Με τεχνολογία thin wall που επιτρέπει εύκολες και γρήγορες εκχύσεις ινσουλίνης. Το μικρό της διαμέτρημα 6mm μειώνει τον κίνδυνο ενδομυικών ενέσεων με αποτέλεσμα οι ενέσεις να γίνονται στον υποδόριο ιστό κάτω από την επιδερμίδα όπου η ένεση απορροφάται πιο εύκολα.

Είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και σε σχήμα που κάνει πιο απλή την τεχνική της ένεσης με κάθετη χορήγηση. Οι περιοχές όπου γίνεται συνήθως η ένεση ινσουλίνης είναι στον άνω βραχίονα, στους μηρούς, στην κοιλιά ή στους γοφούς. Καλό είναι η θεραπεία της ινσουλίνης να γίνεται στην ίδια περιοχή και όχι πάντα στο ίδιο σημείο ώστε να αποφεύγονται ερεθισμοί και τυχόν παρενέργειες. Οι βελόνες έχουν επένδυση από πολυμερή σιλικόνη και όχι από λάτεξ κάνοντας την διαδικασία της ένεσης πιο ανώδυνη.

  • Αποστειρωμένες βελόνες 
  • Κατάλληλες για χρήση σε ενήλικες και παιδιά 
  • Συμβατές με τις πένες από τις εταιρείες Sanofi,Lilly,Astra Zeneca,Novo Nordisk,Berlin-Chemie,B.Braun,Ypsomed και Pfizer

Προσοχή:

Θα πρέπει η χρήση της βελόνας να γίνεται μια μόνο φορά ώστε να αποφεύγεται η περίπτωση μόλυνσης και αύξησης της αίσθησης πόνου που οδηγούν σε μελανώματα ή ουλές. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ως προς το μήκος της βελόνας και την τεχνική χορήγησης που είναι πιο κατάλληλη για εσάς.

Συσκευασία -Περιεχόμενο 

100 βελόνες