Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Επούλωση - Ουλές
Κωδικός 26450

Dekaz Kelosoft Cream 25g

Περιγραφή

Dekaz Kelosoft Cream 25g

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Αισθητική περιποίηση (βελτίωση) ουλών.
α) σαν μέσο προφύλαξης: 2 έως 3 εβδομάδες μετά την εγχείρηση αρχίστε τις πρώτες επαλείψεις με Kelosoft για να αποτραπεί ο σχηματισμός των αντιαισθητικών ουλών, των χηλοειδών της ουλής και των ρικνώσεων.
β) σαν βοηθητικό μέσο σε υπερτροφικές ουλές μετά από εγχειρήσεις, ουλές και ρικνώσεις ουλών από εγκαύματα καθώς και άλλα τραύματα π.χ. τομές. Σε αντιαισθητικές ουλές στο πρόσωπο. Σε δερματικά μοσχεύματα για κάλυψη τραυμάτων με πλαστική εγχείρηση. Όταν επιβάλλεται μια αναπλαστική εγχείρηση των ουλών, η χρήση της κρέμας Kelosoft προ της εγχείρησης διευκολύνει την επέμβαση. Στη μετεγχειρητική αγωγή, στην αισθητική χειρουργική. Για την ταχύτερη εξαφάνιση του κόκκινου χρώματος των ουλών.

Η επουλωτική κρέμα Kelosoft έχει την ικανότητα να διαλύει τον πλεονάζοντα ουλώδη ιστό. Μετά από μερικές εβδομάδες οι συμφύσεις που σταθεροποιούν την ουλή εξαφανίζονται. Λίγους μήνες αργότερα διαπιστώνεται η λείανση των ρικνώσεων στις ουλές και της υπερπλασίας του ινώδους ιστού. Σε αυτό το στάδιο τα δραστικά συστατικά του ελαίου υοσκυάμου αρχίζουν να εξαλείφουν τα χηλοειδή της ουλής. Σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να αποφευχθεί μια αναπλαστική εγχείρηση της ουλής.


ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Υπερευαισθησία στη δραστική ουσία ή σε κάποιο από τα έκδοχα. Αντενδείκνυται η χρήση της στους βλεννογόνους καθώς και σε τραύματα ανοιχτά ή μη επουλωμένα.