Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Επούλωση - Ουλές
Κωδικός 29823

Froika Scar Gel Extra, 15ml

Περιγραφή

Το Scar Gel Extra είναι ένα Gel σιλικόνης ελαστομερών με μεταξένια υφή που στεγνώνει άμεσα, ενισχυμένο με Υαλουρονικό οξύ & Shea Butter. Διαφανής, άοσμη φόρμουλα με εξαιρετική καλλυντική δράση που βελτιώνει την εμφάνιση παλιών ουλών & αποτρέπει την εμφάνιση νέων.
Λειαίνει, μαλακώνει και βελτιώνει την εμφάνιση, το χρώμα και την υφή των ουλών δίχως μετά την εφαρμογή να αφήνει λιπαρή αίσθηση.
Χωρίς αρώματα και χρωστικές.

Ενδείξεις
Υπερτροφικές, υπερχρωματικές ουλές οποιασδήποτε αιτιολογίας (ατυχήματα, χειρουργικές επεμβάσεις, εγκαύματα, ακμή κλπ.), χειλοειδή, Ουλές στο πρόσωπο και στο σώμα σε σημεία που είναι δύσκολο να εφαρμοσθούν φύλλα σιλικόνης, δυσφορία και κνησμός που συνδέονται με τις ουλές, ατροφικές ουλές.

Χρήση
Καθαρίστε και στεγνώστε την επιδερμίδα και εφαρμόστε το Scar Gel Extra σε ολόκληρη την περιοχή της ουλής. Επαναλάβετε 2 με 3 φορές ημερησίως για 90 ημέρες για μέγιστα αποτελέσματα. Για παλαιότερες και μεγαλύτερες ουλές συνιστάται να παρατείνετε τον χρόνο εφαρμογής. Κάντε μασάζ για λίγα λεπτά, ασκώντας ελαφρά πίεση στο δέρμα, μέχρι να επιτευχθεί η πλήρης απορρόφησή του. Η εφαρμογή του Scar Gel Extra μπορεί να ξεκινήσει μετά την πλήρη ίαση της πληγής και ποτέ σε ανοιχτή πληγή. Αποφύγετε την άμεση επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους.

Προσοχή
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
15mL