Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Επούλωση - Ουλές
Κωδικός 32323

Hyalo4 Silverspray 50ml

Περιγραφή

Hyalo4 Silverspray 50ml

Hyalo4 Silverspray 50ml σπρέι για την επούλωση πληγών με υαλουρονικό οξύ ,μεταλλικό άργυρο και βιταμίνη Ε. Κατάλληλο για εξωτερική χρήση σε περιπτώσεις εγκαύματος,κοψίματος, τραύματος, έλκη κατακλίσεων κτλ.

Το Hyalo4 Silverspray 50ml χάρη στην μοναδική του σύσταση δημιουργεί ένα περιβάλλον αναγέννησης των ιστών της επιδερμίδας και ένα προστατευτικό φιλμ με σκοπό την απώθηση των μικροβίων από το τραύμα. Συνεισφέρει επομένως στην καλύτερη επούλωση του τραύματος οπότε και στην σημαντική μείωση πιθανότητας μόλυνσης του τραύματος.

Ενδείκνυται σε περιπτώσεις :

  • Έλκη Κατακλίσεων 
  • Κοψίματα 
  • Εκδορές 
  • Χειρουργικά τραύματα 
  • Εγκαύματα 1ου ή 2ου βαθμού 

Χρήση:

Καθαρίστε την περιοχή του τραύματος. Ανακινήστε τo Hyalo4 Silverspray 50ml πριν την χρήση. Ψεκάζετε πάνω στο τραύμα από απόσταση 15εκ. Εφαρμόζετε 1-2 φορές την ημέρα. Στην συνέχεια μπορείτε να τοποθετήσετε αποστειρωμένη γάζα. Το προϊόν μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με φυσιολογικό ορό 

Συστατικά

Νατριούχο άλας υαλουρονικού οξέος, μεταλλικός άργυρος, καολίνη ,άμυλο αραβοσίτου, βιταμίνη Ε, έλαιο πιτυρών ρυζιού, τερπινεόλη, δισιλοξάνιο και προωστική ύλη 

Προσοχή:

Κατάλληλο για εξωτερική χρήση .Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην εισπνέετε. Αποφύγετε την έκθεση της πληγής σε ηλιακή ακτινοβολία. Μην ακουμπάτε το σπρέι πάνω στην πληγή. Μην χρησιμοποιείται την συσκευασία μετά την ημερομηνία λήξης. 

Χώρα Προέλευσης 

Ιταλία

Συσκευασία -Περιεχόμενο 

50ml