Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Spray Για το Λαιμό
Κωδικός 27793

BioAxess Pharyndol Spray 30ml

Περιγραφή

Το Pharyndol περιέχει 100% φυσικά συστατικά και ενδείκνυται για την καταπολέμηση των λοιμώξεων του φάρυγγα καθώς και του πονόλαιμου. Περιέχει 100% φυσικά και ασφαλή συστατικά. με τον μεκασμό του στην επιφάνεια του λαιμού το Pharyndol σχηματίζει μια ωσμωτικά υπέρτονη μεμβράνη, που μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης προκαλεί απομάκρυνση όλων των παθογόνων μικρροργανισμών από τον βλεννογόνο του φάρυγγα.
Το Pharyndol βοηθά να σταματήσει η εκδήλωση της λοίμωξης και προστατευτεί την επιφάνεια του λαιμού από ερεθισμούς, ανακουφίζοντας έτσι από τον πόνο.

Οδηγίες χρήσης
Για Ενήλικες & παιδιά ηλικίας από 9 ετών .
Ανακινήστε απαλά το σπρέι, αφαιρέστε το καπάκι και κατευθύνετε το ακροφύσιο προς το άνω μέρος του λαιμού. Εφαρμόστε 4 ψεκασμούς έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα λεπτό στρώμα του προϊόντος στην επιφάνεια του λαιμού. Κατα τη διάρκεια της θεραπείας συνίσταται  η χρήση του σπρέι κάθε 20-30 για τις πρώτες 2-3 ώρες. Κατόπιν 3-4 φορές την ημέρα, μέχρι την αποδρομή των συμπτωμάτων.

Ενδείξεις
Σπρέι για αντιμετώπιση λοιμώξεων του φάρυγγα και του λαιμού.

Προσοχή
Για τοπική χρήση μόνο.
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας προ της λήψης του παρόντος σκευάσματος.
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.

Περιεχόμενο
30 ml