Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Spray Για το Λαιμό
Κωδικός 25059

MEKE Propolis aid στοματικό σπρέι προπόλης 30% με εκχύλισμα βοτάνων για το λαιμό 20ml

Περιγραφή

Propolis aid στοματικό σπρέι προπόλης 30% με εκχύλισμα βοτάνων για το λαιμό 20ml

Το Propolis aid στοματικό σπρέι προπόλης 30% με εκχύλισμα βοτάνων για το λαιμό 20ml είναι κατάλληλο και ιδανικό για τον πονόλαιμο, τον βήχα και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Είναι 100% φυσικό προϊόν, το μοναδικό με 30% περιεκτικότητα σε Πρόπολη και σας ανακουφίζει αμέσως.
Καταπολεμά τον έντονο βήχα, τους ερεθισμούς του λαιμού και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε Πρόπολη σε ποσοστό 30% σε συνδυασμό με την Εχινάτσια η οποία έχει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση, η Uncaria η οποία είναι ένα ανοσιοδιεργετικό βότανο και το Τεϊόδεντρο το οποίο αποτελεί βότανο με αντισηπτικές ιδιότητες, το καθιστούν ιδανικό και πολύτιμο σύμμαχο όσον αφορά την καταπολέμηση των δυσκολότερων περιπτώσεων ερεθισμού της στοματικής κοιλότητας και του φάρυγγα.

Οδηγίες χρήσης :
Εφαρμόστε ψεκάζοντας 3 με 4 φορές στη στοματική κοιλότητα 4 φορές την ημέρα. Να μη γίνει κατάποση τροφής ή κάποιου υγρού για τα επόμενα 20 λεπτά μετά τον ψεκασμό έτσι ώστε να μπορέσουν οι ευεργετικές ουσίες του σκευάσματος να ενεργήσουν.

Περιεκτικότητα :
20 ml