Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Θερμοφόρες
Κωδικός 26664

Sanger Warmflasche θερμοφόρα με κάλυμμα 2lt

Περιγραφή

Sanger Warmflasche θερμοφόρα με κάλυμμα 2lt

Η Sanger Warmflasche hot water bottle 2lt είναι η νέα καινοτόμα θερμοφόρα νερού κατάλληλη και ιδανική να καταπραΰνει τον πόνο με φυσικό τρόπο, είναι κατασκευασμένη από φυσικό εκχύλισμα καουτσούκ (λάτεξ) και ανατομικά σχεδιασμένη με λεπτές και πυκνές ραβδώσεις. Διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας ειδικού τύπου από Teflon, παρέχοντας και εξασφαλίζοντας απόλυτη στεγανότητα χωρίς καμία απολύτως διαρροή. Είναι κατάλληλη για προσωρινή ανακούφιση από χρόνιους σκελετικούς τραυματισμούς, όπως για παράδειγμα σε ρευματοειδή αρθρίτιδα ή οσφυαλγία, προσωρινή ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και είναι ιδανική για θερμοθεραπεία σε πόνους περιόδου.
Η θερμοφόρα της εταιρείας Sanger, αποτελείται από ένα μαλακό κάλυμμα, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διατηρείτε η θερμοκρασία του περιεχομένου μέσα στη θερμοφόρα. Με ειδικό καπάκι ασφαλείας στο πάνω μέρος για πιο εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή του υγρού στη θερμοφόρα. Διατίθεται σε χαρούμενο μπλέ, ρόζ και κόκκινο χρώμα, κάνοντας ευχάριστη την χρήση της, προσδίδοντάς της την ιδιότητα για χαλάρωση και ευεξία στα πλαίσια της θερμοθεραπείας.
Η χρησιμότητα της θερμοφόρας σε περιπτώσεις έντονου κρύου, καθώς και για την αντιμετώπιση του πόνου ιδίως μετά από τραυματισμούς ή σε πόνους περιόδου και σε περιπτώσεις οσφυαλγίας, είναι απαραίτητη και καθίσταται αναγκαία για την δραστική ανακούφιση τους. Επιπλέον συνδράμει στην ανακούφιση από εντερικές διαταραχές και στην βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος. Η θερμοφόρα έχει χωρητικότητα 2 λίτρων. Με ραβδώσεις και καπάκι για την ασφαλή χρήση της καθώς δύναται να ελαχιστοποιηθεί η δυνατότητα διαρροής κατά την διάρκεια που την χρησιμοποιείται.

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΤΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΉΣ ΧΡΏΜΑΤΟΣ

Ζητήστε Απόθεμα