Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Ιατρικά Αναλώσιμα
Κωδικός 25259

Medico Φιαλίδιο Με Σταγονόμετρο 100ml

Περιγραφή

Medico Φιαλίδιο Με Σταγονόμετρο 100ml

Γυάλινα μπουκαλάκια με σταγονόμετρο, ιδανικά για να αποθηκεύσετε καλλυντικά, φαρμακευτικά σκευάσματα,  αιθέρια έλαια, αρώματα, χημικά και ότι χρειάζεται να παραμείνει χημικά αναλλοίωτο χάρη στη μοναδική ιδιότητα* του γυαλιού να μην αλληλεπιδρά με τις χημικές ουσίες.

* Η γυάλινη συσκευασία αποτελεί την καλύτερη προστασία για χημικά, τρόφιμα, έλαια και ποτά, καθώς κρατά τα καλά πράγματα μέσα και τα κακά έξω, δίχως να χρειάζεται κάποιο χημικό πρόσθετο.
Λειτουργεί ως ένα φυσικό φίλτρο στα βακτήρια και βοηθά στον περιορισμό των αλλοιώσεων του περιεχομένου από τις αλλαγές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος γιατί δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο που προστατεύει.
Είναι αδρανές, αδιαπέραστο και ένα φυσικό προϊόν που δεν αλλοιώνεται. Λόγω του ότι είναι είναι αδρανές, δεν αλληλεπιδρά και δεν απορροφά ξένες ουσίες όταν έρχεται σε επαφή με αυτές. Όλα αυτά το καθιστούν το πιο υγιεινό υλικό συσκευασίας. Eτσι χρησιμοποιείται ευρέως σε εργαστήρια, αλλά και σε φαρμακευτικές και ιατρικές εφαρμογές, γιατί παρέχει προστασία στο περιεχόμενό του από χημικές και βιολογικές αλληλεπιδράσεις.
Χάρη στη μοριακή του δομή, το γυαλί είναι αδιαπέραστο από το οξυγόνο. Συστατικά όπως άρωμα και βιταμίνες διατηρούνται αναλλοίωτα για μεγάλο διάστημα(προσοχή το συγκεκριμένο προιον δεν διαθέτει καπάκι).

Το γυαλί είναι 100% φυσικό και αγνό προϊόν και κατασκευάζεται από 3 πρώτες ύλες: άμμο, ανθρακική σόδα και μαρμαρόσκονη. Είναι απαλλαγμένο από τοξικά χημικά και έτσι δεν είναι επιβλαβές για το περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου.
Τα μπουκαλάκια πωλούνται άδεια

Διάσταση - Χωρητικότητα: 100 ml