Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μάτια
Κωδικός 25434

Thea Pharma Hellas Thealoz Duo Relief Οφθαλμικές Σταγόνες με Υαλουρονικό Οξύ για Ξηροφθαλμία 10ml

Περιγραφή

Thea Thealoz Duo 10 ml

Thea Thealoz Duo 10mlΠροστασία, ενυδάτωση και λίπανση του οφθαλμού για τη θεραπεία μέτριας έως σοβαρής ξηροφθαλμίας.
Το Thealoz Duo είναι ένα διάλυμα το οποίο χορηγείται στον οφθαλμό ή στους φακούς επαφής. Το Thealoz Duo μπορεί να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον οφθαλμό όταν παρουσιάζεται δυσφορία, τσούξιμο ή ερεθισμός.
Τα παραπάνω συμπτώματα μπορεί να προκληθούν από εξωτερικούς παράγοντες όπως ο αέρας, η μόλυνση, ο καπνός, η σκόνη ή οι ψυχρές συνθήκες, η πολύωρη εργασία μπροστά στην οθόνη υπολογιστή, η ζέστη, ο κλιματισμός, τα αεροπορικά ταξίδια.

Τρόπος ΧρήσηςΤο Thealoz Duo δεν περιέχει συντηρητικά, κάτι που το βοηθάει στο να παρέχονται υψηλά επίπεδα ανεκτικότητας από τον οφθαλμό. Το παρόν διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που φέρουν φακούς επαφής προσφέροντας άμεσα άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Βασικό του συστατικό είναι η τρεχαλόζη ένας δισακχαρίτης που συναντάμε σε πολά φυτά και ζώα και το υαλουρονικό νάτριο, ένας πολυσακχαρίτης φυσικό συστατικό του οφθαλμού.
Χάρη στο μοναδικο συνδιασμό αυτών των δύο συστατικών το Thealoz Duo προστατεύει, ενυδατώνει και προσφέρει λίπανση για μεγάλο χρονικό διάστημα την εξωτερική επιφάνεια του οφθαλμού προσφέροντας μέγιστη άνεση.

Περιεχόμενο: 10 ml