Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μάτια
Κωδικός 30718

Ursapharm EvoTears, 3ml

Περιγραφή

Η ξηρότητα στα μάτια προκαλείται από ένα ασταθές ή ελλειμματικό λιπιδικό (λιπαρό) στρώμα της μεμβράνης δακρύων. Τα υποκατάστατα δακρύων αντιπροσωπεύουν τη βασική θεραπεία των ξηρών ματιών. Οι αμιγώς λιπαντικές σταγόνες, ωστόσο, δεν έχουν άμεση επίδραση στην υποβαθμισμένη λιπιδική στιβάδα των ξηρών οφθαλμών.
Οι οφθαλμικές σταγόνες EvoTears ενυδατώνουν την επιφάνεια του ματιού, σταθεροποιούν την μεμβράνη των δακρύων και περιορίζουν στο ελάχιστο τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας. Οι σταγόνες δεν περιέχουν νερό, συντηρητικά, γαλακτωματοποιητές, φωσφορικά ή άλλα πρόσθετα υλικά, γεγονός που τις καθιστά γενικά άνετες στα μάτια και επιτρέπει την μακροπρόθεσμη χ­ρήση. Η μόνη ουσία που περιέχουν είναι perfluorohexy­loctane (F6H8), που εγγυάται μακροπρόθεσμη προστασία και σταθεροποιεί τα διάφορα στρώματα λιπιδίων της μεμβράνης των δακρύων.

Ενδείξεις
Οφθαλμικές σταγόνες, ξηροφθαλμία, ερεθισμός.

Οδηγίες Χρήσης
Λόγω της χαμηλής τους επιφανειακής τάσης, οι σταγόνες EvoTears μπορούν να απελευθερωθούν από τη φιάλη χωρίς πίεση. Για το λόγο αυτό, συνιστάται ο τρόπος εφαρμογής που εμφανίζεται στο ακόλουθο βίντεο.
 

Προσοχή
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Οι οφθαλμικές σταγόνες EvoTears, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με φακούς επαφής.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
3 ml