Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μάτια
Κωδικός 2739

Zwitter Hyalovet 0.30% 20x0.35ml

Περιγραφή

Zwitter Hyalovet 0,30% 20x0.35ml


Zwitter Hyalovet 0,30% 20x0.35ml οφθαλμικές σταγόνες με υαλουρονικό νάτριο 0,30% που ενυδατώνουν και ανακουφίζουν τους ξηρούς οφθαλμούς.Κατάλληλο για χρήση από άτομα που φορούν φακούς επαφής 

Το Zwitter Hyalovet 0,30% 20x0.35ml αποτελεί ένα δίχως συντηρητικά, ιξωδοελαστικό, στείρο διάφανο διάλυμα για τον κερατοειδή χιτώνα του οφθαλμού. Περιέχει αποκλειστικά φυσικά βιολογικά συστατικά. Το Hyalovet υγραίνει, προστατεύει και διατηρεί λεία την επιφάνεια του οφθαλμού ανακουφίζοντας με διάρκεια από ενοχλήσεις που σχετίζονται με:
Περιβαλλοντικό stress, με αιτία τον κλιματισμό, κρύο, αέρα, ξηρότητα χώρου ή αέρα μολυσμένο π.χ. (με καπνό τσιγάρου).
Μηχανικό stress, π.χ. δυσφορία από μακροχρόνια χρήση, σκληρών ή μαλακών φακών επαφής, ή από άλγος  που υπάρχει κατά τη διάρκεια διαγνωστικών εξετάσεων.
Οπτικό stress, από έντονη οφθαλμική προσήλωση σε αντικείμενα π.χ.( παρατεταμένη χρήση Η/Υ, μικροσκοπίων, πολύωρη οδήγηση οχημάτων).

Ενδείξεις:  οφθαλμικές σταγόνες σε μονοδόσεις

Οδηγίες Χρήσεως
Κόψτε από τη συστοιχία ένα φιαλίδιο μιας χρήσεως. Βεβαιωθείτε, πως δεν είναι κατεστραμμένο το φιαλίδιο μιας χρήσεως. Στρίψτε την επίπεδη επιφάνεια (μην την τραβήξετε). Χρησιμοποιείστε στον κάθε οφθαλμό ή στην εσωτερική επιφάνεια του φακού επαφής μια ή δύο σταγόνες. Σε περίπτωση που δεν εξαλειφθεί η ενόχληση, συμβουλευτείτε τον οφθαλμίατρό σας.

Προσοχή
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.


Περιεχόμενο - Συσκευασία: 20 μονοδόσεις των 0.35ml

Ζητήστε Απόθεμα