Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Erythro Forte Centralis Pain Relief Cream for Arthritis, 50ml

Περιγραφή

Η Erythro Forte Centralis είναι μια κρέμα ενάντια στον πόνο των αρθρώσεων (αρθρίτιδα) και μυών, για τοπική χρήση.Προσφέρει ανακούφιση από πόνους που οφείλονται σε μορφές αρθρίτιδας(οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα) και μυαλγίες (οσφυαλγία, ισχυαλγία, τενοντίτιδα). Σε περιπτώσεις νευραλγίας (ινομυαλγία) μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της δερματικής υπερευαισθησίας.

Ενδείξεις
Κρέμα για πόνους αρθρώσεων και μυών, αρθρίτιδα, μυαλγίες, νευραλγία.

Χρήση
Εφαρμόστε την Erythro Forte Centralis απλώνοντας μικρή ποσότητα από την κρέμα 3-4 φορές ημερησίως, στο σημείο του πόνου, κάνοντας ελαφρύ μασάζ αν το επιτρέπει η ανοχή στον πόνο ή απλή επάλειψη.

Συστατικά
Bee Venom 0.100kg, Propolis 2%, Hypericum Perforatum Oil 12%, Terpentin Oil 10%, Aloe Barbadensis 64%, Menthol 6%, Methyl Salicylate 5%, Thymus Vulgaris, Imidazolidinyl Uea, Capsicum 0.25%, Allantoin 0.2, Carbomer 0.1%, Polysorbate-20 0.2%, Frutescens Extract, Rosmarinus Officinalis, Triethanolamine, Eucalyptus 1%.

Προσοχή
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Χρησιμοποιήστε το εξωτερικά μακριά από ανοικτές πληγές ή ερεθισμένο δέρμα. Μην το εφαρμόζετε κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Αποφύγετε την επαφή της κρέμας με τα μάτια και το βλεννογόνο. Να μην χρησιμοποιείτε σε παιδιά. Πριν την χρήση να γίνεται τοπικά εφαρμογή μικρής ποσότητας.
Φυλάξτε το σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
50 ml