Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Erythro Forte Thermocream 100ml

Περιγραφή

Κρέμα κατά του πόνου για τοπική χρήση.

Η Erythro Forte - Thermocream ανακουφίζει και καταπραΰνει τον οργανισμό από το μυικό άλγος, το οποίο οφείλεται σε φυσικά κυρίως αίτια όπως πόνος της πλάτης, πιάσιμο της μέσης, πόνους στις αρθρώσεις, κρυολογήματα, γρίπη, στραβολαιμιάσματα, πονοκεφάλους, οι οποίοι προκαλούνται από υπερένταση των μυών του αυχένα. Ενδείκνυται η χρήση της από αθλητές κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Η συσκευασία περιέχει 100 ml προϊόντος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: αλκοόλ, μενθόλη, αλόη, γλυκερίνη, σαλικυλικός μενθυλεστέρας, τριαιθανολαμίνη, αλλαντοΐνη, πολυσορβικό-20, καρβομερές, Imidazolidinyl Urea, ευκάλυπτος, εκχύλισμα frutescens, Rosemarium Officinalis.

ΧΡΗΣΗ: Επιτρέπεται να γίνεται χρήση της μόνο εξωτερικά. Την εφαρμόζετε επάνω στην περιοχή που σας πονά και κάνετε απαλό μασάζ δύο έως τρεις φορές την ημέρα στο σημείο που σας πονάει.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Να μην γίνεται εφαρμογή της κρέμας σε ανοιχτές πληγές ή σε ερεθισμένο δέρμα.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Όσες γυναίκες θηλάζουν, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν την κρέμα. Αποφύγετε να φέρετε την κρέμα σε επαφή με τα μάτια, τους βλεννογόνους, τα ευαίσθητα σημεία και τα γεννητικά όργανα. Να μην γίνεται χρήση της κρέμας από παιδιά ηλικίας κάτω των 4 ετών και από υπερήλικες.

Πριν από τη χρήση να γίνεται δοκιμαστική τοπική εφαρμογή του προϊόντος.

Φυλάξτε το μακριά από παιδιά και υπερήλικες