Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Hartmann Dermaplast Classic 10cm x 6cm x 10cm

Περιγραφή

Hartmann Dermaplast Classic 10cm x 6cm x 10cm

Το Hartmann Dermaplast Classic 10cm x 6cm x 10cm είναι το νέο καινοτόμο αυτοκόλλητο επίθεμα για την περιποίηση μικροτραυματισμών από την Hartmann. Είναι υποαλλεργικό αυτοκόλλητο επίθεμα τραυμάτων με απορροφητική στρώση που έρχεται σε επαφή με το τραύμα χωρίς να προσκολλάται σε αυτό. Με υλικό συγκόλλησης φιλικό προς την επιδερμίδα είναι σταθερά και αεροδιαπερατά.
Τα DermaPlast Classic, με ύφασμα εγκάρσιας ελαστικότητας εμποτισμένα με υδρόφοβο υλικό, εύκαμπτα και ελαστικά, διατίθενται επίσης ως αυτοκόλλητα επιθέματα δαχτύλων σε ειδικά μεγέθη για τις άκρες και τις αρθρώσεις των δαχτύλων.

Εφαρμογή: Χρησιμοποιείστε τα DermaPlast Classic της Hartmann, για την απαλή και ταχεία φροντίδα μικροτραυμάτων ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Εφαρμόζονται σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Οι διαστάσεις των αυτοκόλλητων επιθεμάτων είναι 10cm x 6cm x 10cm.
Η  εταιρία HARTMANN, καλύπτει όλους τους τομείς πρώτων βοηθειών, μέσω της ευρείας γκάμας προϊόντων που προορίζονται για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες.
Με τα ασφαλή προϊόντα της, έχετε ένα σύμμαχο υγείας στα χέρια σας. Φροντίζει αποτελεσματικά και με ασφαλή και εγγυημένο τρόπο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και επούλωση τω τραυμάτων σας.

Ζητήστε Απόθεμα