Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Hartmann Dermaplast Sensitive 10x6cm 10τμχ

Περιγραφή

Hartmann Dermaplast Sensitive 10x6cm 10τμχ

Hartmann Dermaplast Sensitive 10x6cm 10τμχ αυτοκόλλητο επίθεμα για την περιποίηση μικροτραυματισμών από την Hartmann. Εξαιρετικά μαλακό κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες 

Είναι υποαλλεργικό αυτοκόλλητο επίθεμα τραυμάτων με απορροφητική στρώση που έρχεται σε επαφή με το τραύμα χωρίς να προσκολλάται σε αυτό. Με υλικό συγκόλλησης φιλικό προς την επιδερμίδα είναι σταθερά και αεροδιαπερατά.
Τα Hartmann Dermaplast Sensitive 10x6cm 10τμχ , με ύφασμα εγκάρσιας ελαστικότητας εμποτισμένα με υδρόφοβο υλικό, εύκαμπτα και ελαστικά, διατίθενται επίσης ως αυτοκόλλητα επιθέματα δαχτύλων σε ειδικά μεγέθη για τις άκρες και τις αρθρώσεις των δαχτύλων.

  • Φιλικά στο δέρμα 
  • Υποαλλεργικό επίθεμα 
  • Αυτοκόλλητικο 
  • Αεροδιαπερατά
  • Δεν κολλά στο τραύμα
  • Πολύ μαλακό 

Εφαρμογή: Χρησιμοποιείστε τα Hartmann Dermaplast Sensitive 10x6cm 10τμχ , για την απαλή και ταχεία φροντίδα μικροτραυμάτων ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Εφαρμόζονται σε καθαρό και στεγνό δέρμα.
Οι διαστάσεις των αυτοκόλλητων επιθεμάτων είναι 10cm x 6cm x 10cm.
Η  εταιρία HARTMANN, καλύπτει όλους τους τομείς πρώτων βοηθειών, μέσω της ευρείας γκάμας προϊόντων που προορίζονται για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες.
Με τα ασφαλή προϊόντα της, έχετε ένα σύμμαχο υγείας στα χέρια σας. Φροντίζει αποτελεσματικά και με ασφαλή και εγγυημένο τρόπο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και επούλωση τω τραυμάτων σας.

Συσκευασία -Περιεχόμενο 

10 τεμάχια