Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Hansaplast Cohesive Bandage Αυτοκόλλητος Επίδεσμος 4m x 6cm 1Τμχ

Περιγραφή

Αυτός ο αυτοκόλλητος και πολυχρηστικός επίδεσμος είναι σχεδιασμένος για την σταθεροποίηση επιθεμάτων πληγών και κομπρεσών. Είναι ιδιαίτερα εύκαμπτος και άνετος στη χρήση, Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, και για την υποστήριξη των αρθρώσεων.
Τον Αυτοκόλλητο Επίδεσμο Hansaplast μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε εύκολα στο σπίτι. Σκίζεται με το χέρι και αυτοσυγκρατείται. Ο επίδεσμος χαρίζει σίγουρη εφαρμογή, ακόμα και κατά στην εφίδρωση, και είναι ανθεκτικός στο νερό. Παραμένει σταθερά στη θέση του δίχως να γλιστράει. Παρέχοντας συμπίεση, ελαστικότητα και υποστήριξη, ο Αυτοκόλλητος Επίδεσμος Hansaplast δεν περιέχει λάτεξ και είναι εξαιρετικά φιλικός για το δέρμα. Απομακρύνεται ανώδυνα από το δέρμα και δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας.

Ενδείξεις
Αυτοκόλλητος επίδεσμος τραυμάτων, στήριξη αρθρώσεων

Χρήση
Εάν έχετε κάποια πληγή, καλύψτε την με γάζα ή επίθεμα.
Βήμα 1
Καθαρίστε και στεγνώστε την τραυματισμένη περιοχή. Στερεώστε με το ένα χέρι τον επίδεσμο και την εξωτερική πλευρά του επιδέσμου στην επιδερμίδα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξετυλίξετε τον επίδεσμο πάνω στην επιδερμίδα και να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο.
Βήμα 2
Πριν αρχίσετε να τυλίγετε πάνω στην επιδερμίδα ξετυλίξτε επαρκές μήκος, ώστε ο επίδεσμος να είναι χαλαρός. Εφαρμόστε χωρίς πίεση τον πρώτο κύκλο.
Βήμα 3
Συνεχίστε να αναδιπλώνετε σε κύκλους μόνο μερικώς επικαλυμμένους. Εφαρμόστε τον επίδεσμο με τέτοια πίεση, για να επιτύχετε το επιθυμητό επίπεδο υποστήριξης. Μην ξεχνάτε να ξετυλίξετε επαρκές μήκος από το ρολό του επιδέσμου,για να μην εφαρμοστεί πολύ σφικτά.
Βήμα 4
Σκίστε τον επίδεσμο.
Βήμα 5
Ασκήστε πίεση στο άκρο του επιδέσμου για να το σταθεροποιήσετε χωρίς να είναι πολύ σφικτό.

Περιεχόμενο - Συσκευασία
1 Αυτοκόλλητος Επίδεσμος σε μπλε χρώμα 4m x 6cm