Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Γάντια
Κωδικός 24840

Γάντια Νιτριλίου Large Χωρίς Πούδρα 100τμχ

Περιγραφή

Γάντια Νιτριλίου Large Χωρίς Πούδρα 100τμχ

Γάντια Νιτριλίου Large Χωρίς Πούδρα 100τμχ


Τα Asepta εξεταστικά γάντια νιτριλίου χωρίς πούδρα X-Large 100τμχ είναι εξεταστικά γάντια νιτριλίου, χωρίς πούδρα (powder free), μη αποστειρωμένα μιας χρήσης, αμφιδέξια, κατασκευασμένα από απαλό νιτρίλιο χωρίς καθόλου latex. Προσφέρουν άριστη εφαρμογή και είναι απολύτως υποαλλεργικά, πολύ ελαστικά και ανθεκτικά, ενώ παράλληλα είναι πολύ λεπτά έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η αφή του χρήστη. Προκειμένου να εξασφαλίσουν τέλεια χρήση είναι σχεδιασμένα ανατομικά και χωρίς ραφή.
Είναι ελεγμένα ποιοτικά για να αποφευχθούν οι ατέλειες και οι μικροοπές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τα μέγιστα επίπεδα ασφαλείας σε αυτόν που τα χρησιμοποιεί. Είναι κατάλληλα και ιδανικά για άτομα τα οποία ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλεργία στο latex.

Οδηγίες χρήσης :
Μετά τη χρήση τους τα γάντια θα πρέπει να ελέγχονται οπτικά από τον χρήστη και να αφαιρείται οτιδήποτε μολυσματικό υπάρχει στην εξωτερική επιφάνειά τους προτού απομακρυνθούν από τα χέρια. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να αφαιρεθούν προσεκτικά από τα χέρια, έτσι ώστε η εξωτερικά μολυσμένη επιφάνειά τους να μην ακουμπήσει την επιδερμίδα.

Περιεκτικότητα : 100 τεμάχια