Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Rowo Παγοκύστη/ Θερμοφόρα 12x29cm

Περιγραφή

Σετ τζελ κρύας/ζεστής κομπρέσας.

Πρόκειται για ιατροτεχνολογικό προϊόν με τις καλύτερες θεραπευτικές ιδιότητες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για ζεστές είτε για κρύες εφαρμογές. Ζεστές εφαρμογές πραγματοποιούνται σε περιπτώσεις ψύξεων, ρευματισμών ή πιασιμάτων, ενώ κρύες εφαρμογές σε περιπτώσεις θλάσεων, διαστρεμμάτων, αιματωμάτων, μωλώπων, πρηξιμάτων, πυρετού, ημικρανίας, φλεγμονών των μυών, των αρθρώσεων και των τενόντων, τσιμπημάτων από έντομα.
Για ζεστή εφαρμογή, μπορείτε να το θερμαίνετε σε φούρνο μικροκυμάτων. Για κρύα εφαρμογή, μπορείτε να το τοποθετήσετε για ορισμένο χρονικό διάστημα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη σας,


Το προϊόν περιλαμβάνει δύο (2) κομπρέσες με πολλαπλές χρήσεις για θεραπεία χωρίς διακοπές. Διαθέτει σύστημα Isoqua, του οποίου η εφαρμογή διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τις κοινές κομπρέσες. Προσφέρει περίπου τέσσερις (4) φορές περισσότερο χρόνο ψύξης λόγω της μόνωσης του Isoqua.


Η συσκευασία περιλαμβάνει, ακόμη, κάλυμμα για τη θήκη των κομπρεσών, το οποίο μπορεί να πλυθεί. Κλείνει με αυτοκόλλητο (βέλκρο) και διαθέτει ελαστική ταινία στερέωσης και προέκτασης για χρήση στην πλάτη.

Μέσα στη συσκευασία υπάρχει τζελ αθλητικών εφαρμογών και θερμαντική αλοιφή για άμεση επάλειψη μετά τη χρήση.

ΧΡΗΣΗ: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τοπικά για ενιαία και μακροχρόνια θεραπεία από χρόνιους τραυματισμούς και πόνους των μυών. Εφαρμόστε το στο σημείο που σας ενοχλεί κατά την προετοιμασία πριν από την προπόνηση ή μετά την προπόνηση, ενώ χαλαρώνετε. Διεγείρει την τοπική κυκλοφορία.