Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

OPTI-FREE Express , 355 ml

Περιγραφή

Διάλυμα φακών επαφής.

Το Opri-Free Express αποτελεί υγρό διάλυμα για την απολύμανση των φακών επαφής της εταιρείας Alcon. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί, το συγκεκριμένο προϊόν παρέχει ευρύτερο φάσμα αντιμικροβιακής δράσης σε σχέση με άλλα διαλύματα φακών επαφής που κυκλοφορούν στην αγορά. Παρέχει δραστικότητα σχεδόν ίδια με εκείνη που καταδεικνύεται από 3% συστήματα υπεροξειδίου του υδρογόνου, ενώ εμποδίζει την εκ νέου ανάπτυξη οργανισμών κατά τη διάρκεια παρατεταμένης αποθήκευσης.

Η Alcon ιδρύθηκε το 1945 στο Fort Worth του Τέξας ως ένα μικρό κατάστημα για είδη χρήσιμα για τους οφθαλμούς. Η ίδρυση έγινε από δύο φαρμακοποιούς, τους Robert Alexander και William Conner, οι οποίοι ονόμασαν το κατάστημα τους Alcon, συνδυάζοντας τις πρώτες συλλαβές των τελευταίων ονομάτων τους.
Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρεία αναπτύχθηκε και διευρύνθηκε. Εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες οφθαλμικών ειδών ανά τον κόσμο εδώ και εβδομήντα χρόνια. Κλειδί της επιτυχίας της αποτέλεσε το γεγονός ότι ούτε στιγμή δεν παρέκκλινε από το στόχο της, που ήταν η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων της. Η αφιέρωση της στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων συνέβαλε στη διατήρηση, την αποκατάσταση και την ενίσχυση της όρασης σε όλον τον κόσμο.

Το υγρό διάλυμα φακών επαφής είναι απαραίτητο για την καθημερινή απολύμανση των φακών σας και την υγεία των ματιών σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή των υγρών διαλυμάτων που επιλέγετε. Το Opri-Free Express σας παρέχει άμεση απολύμανση και είναι αρκετά αποτελεσματικό.