Pharmacy4u.gr | your online pharmacy
gr en
  • Εγγραφή
  • Σύνδεση
  • Kαλάθι

Hochdorf Nutritec Biolac 1 Βιολογικό Γάλα 1ης Βρεφικής Ηλικίας, 400g

Κωδικός προϊόντος: 22940
Hochdorf Nutritec
Hochdorf Nutritec Biolac 1 Βιολογικό Γάλα 1ης Βρεφικής Ηλικίας, 400g

βιοlac 1: βιολογικό γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας, έως τον 6ο μήνα

Η πρώτη βρεφική ηλικία είναι η εποχή της ταχείας ανάπτυξης και υψηλών απαιτήσεων σε θρεπτικά συστατικά για ένα παιδί. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι διατροφικές επιλογές, κυρίως στα πρώτα στάδια της ζωής ενός παιδιού, παίζουν σημαντικό ρόλο στο να τεθούν τα σωστά θεμέλια για καλή υγεία, τόσο στην παιδική ηλικία, όσο και στη μελλοντική ζωή του ως ενήλικας.

Η ανωτερότητα του μητρικού γάλακτος είναι ανυπέρβλητη, γι' αυτό ο αποκλειστικός μητρικός θηλασμός είναι η ιδανική πηγή διατροφής για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του βρέφους.

Σε περίπτωση που ο θηλασμός είναι ανεπαρκής ή αδύνατος και πρέπει να χρησιμοποιηθεί βρεφικό γάλα σύμφωνα με ιατρική συμβουλή, το βιοlac 1 αποτελεί αγνή και υψηλής διατροφικής αξίας επιλογή.

Το βιοlac 1 είναι βρεφικό γάλα υψηλής βιολογικής ποιότητας που ανταποκρίνεται πλήρως στις διατροφικές ανάγκες του βρέφους από τη γέννησή του μέχρι τον 6ο μήνα.

Το βιοlac 1 έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη μέριμνα και αγάπη για τη νέα ζωή, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που διέπουν τη βιολογική καλλιέργεια και τη βιολογική εκτροφή των ζώων:
♦ Χωρίς "χημικά" λιπάσματα και φυτοφάρμακα
♦ Χωρίς ορμόνες, αντιβιοτικά και άλλους παράγοντες ανάπτυξης
♦ Χωρίς χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.
Το βιοlac 1, χάρη στην υψηλή βιολογική του ποιότητα και τη μοναδική σύνθεσή του με τις πιο κατάλληλες θρεπτικές ουσίες, πλήρως εναρμονισμένο με τις πιο πρόσφατες οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας (όπως η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής), προσφέρει την αξία της βιολογικής διατροφής, για υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
♦ Παράγεται από αγνό βιολογικό γάλα, που προέρχεται από επιλεγμένες βιολογικές φάρμες της Ελβετίας, ακολουθώντας πιστά τα πρότυπα της φύσης.
♦ Η βιολογική του ποιότητα ελέγχεται αυστηρά και πιστοποιείται από τους αρμόδιους Ελβετικούς και Εθνικούς φορείς σε όλα τα στάδια της παραγωγής του.
♦ Δεν επιτρέπεται η χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, ορμονών, αντιβιοτικών και άλλων αυξητικών παραγόντων.
♦ Χωρίς χρήση συνθετικών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.
♦ Με απόλυτο σεβασμό στην ευζωία των ζώων, τα οποία δεν αντιμετωπίζονται σαν μηχανές παραγωγής γάλακτος όπως συμβαίνει στο εντατικό σύστημα εκτροφής, με αποτέλεσμα χαμηλή γαλακτοπαραγωγή, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.
ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
♦ Υιοθέτηση της αρχής του "μηδενικού ρίσκου" σχετικά με τα μέγιστα όρια υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων που επιτρέπει η νομοθεσία για τα βρεφικά παρασκευάσματα1,2.
♦ Απαλλαγμένο από υπολείμματα ορμονών, φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων (επισήμανση της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής: η βιολογική διατροφή μειώνει την έκθεση σε παρασιτοκτόνα2).
♦ Απαλλαγμένο από υπολείμματα αντιβιοτικών (επισήμανση της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής: η βιολογική διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών που προκαλούνται από ανθεκτικούς στα αντιβιοτικά οργανισμούς2).
♦ Η κατανάλωση βιολογικού γάλακτος, στο πλαίσιο μιας βιολογικής διατροφής, έδειξε να μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης εκζέματος σε επιστημονική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε παιδιά έως 2 ετών3.
ΥΨΗΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
♦ Ειδικά μελετημένη σύνθεση που περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για να καλύπτει τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες αυτής της ηλικίας.
♦ Περιέχει πρωτεΐνες βιολογικής προέλευσης σε ιδανικές αναλογίες για καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και ένα υγιές σωματικό βάρος4-5.
♦ Κύριος υδατάνθρακας, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ενεργειακές ανάγκες αυτής της περιόδου, είναι η λακτόζη, βιολογικής προέλευσης. Αποτελεί πηγή ενέργειας για το βρέφος, βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου και ενισχύει την ανάπτυξη της θετικής εντερικής βακτηριδιακής χλωρίδας (πρεβιοτική δράση)5-6. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα (όπως σακχαρόζη, γλυκόζη) διαμορφώνοντας συνήθειες υγιεινής διατροφής.
♦ Εμπλουτισμένο με ωφέλιμα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες, σε ιδανικές αναλογίες, που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, της όρασης και του νευρικού συστήματος.
♦ Εμπλουτισμένο με γλυκονικό σίδηρο, μια από τις πιο απορροφήσιμες μορφές σιδήρου με πολύ υψηλή βιοδιαθεσιμότητα7. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η μορφή του σιδήρου που θα επιλεγεί για τον εμπλουτισμό ενός βρεφικού γάλακτος. Ο σίδηρος αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για τη μεταφορά του οξυγόνου στα κύτταρα και βοηθά στην πρόληψη της σιδηροπενικής αναιμίας. Όσο καλύτερα απορροφήσιμη είναι η μορφή του σιδήρου που παρέχεται στο βρέφος μέσω ενός βρεφικού παρασκευάσματος, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες εμφάνισης γαστρεντερικών διαταραχών όπως δυσκοιλιότητα και γαστρεντερίτιδες, αφού ο σίδηρος που δεν θα απορροφηθεί ευνοεί την ανάπτυξη παθογόνων μικροβίων στο γαστρεντερικό.
♦ Αποτελεί πλούσια πηγή ασβεστίου. Εμπλουτισμένο με κιτρικό ασβέστιο, που διαθέτει πολύ υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και επιτυγχάνει μέγιστη απορρόφηση από τον οργανισμό για σωστή ανάπτυξη των οστών7. Αποτελεί την πρώτη επιλογή ως μορφή ασβεστίου για τον εμπλουτισμό ενός βρεφικού γάλακτος κυρίως στα πρώτα στάδια της ζωής ενός παιδιού, λόγω της ταχείας ανάπτυξης του σκελετού, των οστών, των δοντιών κλπ.
Χωρίς γλουτένη.
Εύπεπτο και Ευπρόσληπτο.
Με ευχάριστη γεύση.
Ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Πιστοποιημένο από τον Ελβετικό Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων bio.inspecta.
Με γνωστοποίηση κυκλοφορίας στον Ε.Ο.Φ.
Ακολουθείτε πάντα με προσοχή τις οδηγίες του παιδιάτρου σας.
Μετά την ηλικία των 6 μηνών, προτείνεται η συνέχιση της διατροφής με biolac 2.

 

Τιμή:

9.04€In stock New
NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα και μάθετε πρώτοι τις προσφορές & τους διαγωνισμούς μας!