Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σαμπουάν
Κωδικός 25122

Ducray Shampoo Elution 200ml

Περιγραφή

Ducray Shampoo Elution 200ml

Το σαμπουάν Elution πρόκειται για ένα δερμοπροστατευτικό σαμπουάν το οποίο φτιάχτηκε προκειμένου να καταπραΰνει και να προστατεύσει το τριχωτό της κεφαλής από εξωτερικές επιθέσεις όπως το στρες,η ρύπανση καθώς και από τη χρήση επιθετικών προϊόντων για τα μαλλιά που προκαλούν κνησμό,τσιμπήματα και κάνουν το τριχωτό της κεφαλής ευαίσθητο.
Το σαμπουάν Elution με γλυκονικό ψευδάργυρο χάρη στην απαλή καθαριστική του βάση σέβεται την ευαισθησία του τριχωτού της κεφαλής δίνοντας στα μαλλιά σας λάμψη,ζωντάνια,όγκο και υγεία
Το σαμπουάν Elution μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενδεικτικά σε συνδυασμό με τα σαμπουάν αγωγής,κυρίως μετά από περίοδο αντιπιτυριδικών αγωγών,συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη των υποτροπών.Έχει πολύ καλή ανεκτικότητα.

Οδηγίες χρήσης: Να το χρησιμοποιείτε το Ducray Shampoo Elution όσο συχνά χρειάζεται. Εφαρμόζετε κάνοντας απαλό μασάζ και ξεπλένετε.Ανανεώστε την εφαρμογή αφήνοντας το να δράσει για κάποια λεπτά. Έπειτα ξεπλένετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Συσκευασία των 200 ml
Να μη χρησιμοποιείται 12 μήνες μετά το άνοιγμα του
Παρασκευάζεται στη Γαλλία