Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Σαμπουάν
Κωδικός 24870

Hartmann Menalind professional clean shampoo 500ml

Περιγραφή

Hartmann Metalind professional clean shampoo 500ml

Το Hartmann Menalind professional clean shampoo 500ml είναι το νέο, καινοτόμο και κατάλληλο προϊόν το οποίο διαθέτει ήπια, ενυδατικά και καθαριστικά συστατικά, τα οποία το καθιστούν ιδανικό για απαλό και βαθύ καθαρισμό της ώριμης και της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη σειρά επίσης διαθέτει ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό όπως : ασθενών με ακράτεια ή κλινήρων ασθενών. Έχει υποστεί και έχει περάσει από δερματολογικό έλεγχο (δερματολογικά ελεγμένο), έχει ουδέτερο PH καθώς διαθέτει ένα απαλό και δροσερό άρωμα.
Φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής χάρη στα δραστικά και πλούσια συστατικά που διαθέτει και εμπεριέχει, όπως αυτά είναι το αμυγδαλέλαιο και η πανθενόλη. Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και διαθέτει πρακτική δοσιμετρική αντλία.

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς Hartmann Menalind professional περιέχουν ήπια απορρυπαντικά σε μειωμένη συγκέντρωση, έχουν τιμές pH προσαρμοσμένες στο δέρμα και είναι σχεδιασμένα για να ξεπλένονται εντελώς με εξαίρεση τον αφρό καθαρισμού που προσφέρει και παρέχει ήπιο καθαρισμό χωρίς νερό.

Περιεκτικότητα : 500ml

Ζητήστε Απόθεμα