Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Τριχόπτωση
Κωδικός 11620

Biosline Biokap 60 ταμπλέτες

Περιγραφή

Biosline Biokap 60 ταμπλέτες

Biokap Forte 60 caps Για την τριχόπτωση

Είναι ενισχυμένο συμπλήρωμα διατροφής που καταπολεμά αποτελεσματικά την ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ και την ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ .

Μια επιστημονικά μελετημένη σύνθεση ,που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και εκ των έσω, τα προβλήματα των Τριχών  και των Νυχιών

Το κύριο συστατικό της τρίχας κατά 90% αποτελείται από την πρωτεϊνη,με το όνομα ΚΕΡΑΤΙΝΗ (στη μαλακή της μορφή), σ΄αυτήν οφείλεται η αντοχή και η δύναμη του στελέχους  της τρίχας. Το κύριο συστατικό των νυχιών αποτελείται από σκληρή  ΚΕΡΑΤΙΝΗ.

Η Κερατίνη αποτελείται από τα αμινοξέα ,Κυστίνη, Μεθειονίνη, Κυστεϊνη, λευκίνη, σερίνη, γλυκίνη, θρεονίνη .
Επίσης η τρίχα περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως   Σελήνιο,ψευδάργυρο,σίδηρο,χαλκό , ασβέστιο,μαγνήσιο,
αργύλιο, Λιπίδια και χρωστικές ουσίες.

Η ΚΕΡΑΤΙΝΗ περιέχει θείο. Tο 15% του θείου της τρίχας βρίσκεται στο θειούχο αμινοξύ Κυστίνη που παίζει σημαντικό ρόλο στη δομή των τριχών. Η βιοσύνθεση της Κυστίνης στον οργανισμό ,είναι εφικτή ,όταν υπάρχει αρκετή
ποσότητα του θειούχου αμινοξέως Μεθειονίνη που λειτουργεί ως δότης θείου.

Τo  BioKap caps είναι ένα ενισχυμένο συμπλήρωμα διατροφής ,που περιέχει σε ιδανικές αναλογίες, όλες τις απαραίτητες ουσίες, που χρειάζεται ο οργανισμός μας , για να τροφοδοτήσει, εκ των έσω, τους ΙΣΤΟΥΣ & το ΔΕΡΜΑ , επομένως
τα μαλλιά και τα νύχια ,ώστε να βοηθήσει  στη συντήρησή τους , στην ισορροπημένη  ανάπτυξή τους και στην δραστική μείωση της τριχόπτωσης.

Το BIOKAP CAPS ως συμπλήρωμα διατροφής έχει στη σύνθεσή του δύο απαραίτητα θειούχα αμινοξέα  σε ιδανικές και αποτελεσματικές δοσολογίες ,την L-Kυστίνη με 120 mg  & την L-Μεθειονίνη με 30 mg. Οι δοσολογίες των δύο αυτών θειούχων αμινοξέων του BioKap caps είναι ενισχυμένες και απαραίτητες για να μπορεί το προϊόν να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα σε  σύντομο διάστημα.

Το BioKap Περιέχει  επίσης :
Αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως Βιταμίνη  Ε - Βιταμινη C - χαλκό, Ψευδάργυρο και Σελήνιο που καταστρέφουν τις βλαβερές  ελεύθερες ρίζες , που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης και την δημιουργία της τριχόπτωσης.

Η Βιταμινη Ε προστατεύει την κυτταρική μεμβράνη των κυττάρων του βολβού της τρίχας και βοηθά στην καλή υγεία των μαλλιών.Περιέχει ακόμη και πολλά άλλα   απαραίτητα συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα ,γλυκερίδια λιπαρών οξέων  και  σίδηρο.

Η έλληψη της Μεθειονίνης κάνει τα μαλλιά εύθραυστα ,αυτά αδυνατίζουν και δημιουργείται  έντονη τριχόπτωση.

Περιέχει:

ΘΕΙΟΥΧΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ, Κυστίνη & Μεθειονίνη,  ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, (Βιταμ.Ε, Βιταμ.συμπλεγμ. Β ,    Βιταμ.C,    προβιταμ. Α)    
ΜΕΤΑΛΛΑ,  ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ  & ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤA ,όπως το εκχύλισμα Κεχριού (Millet) και το εκχύλισμα Κονδυλόχορτο (Equisetum ). Τα εκχυλίσματα  περιέχουν  Ακόρεστα λιπαρά οξέα,  Βιταμίνες Β1 , Β2 ,Νικοτιναμίδιο,  Σίδηρο,  Ασβέστιο,   Κάλιο   ,Μαγνήσιο, Φώσφορο ,Ψευδάργυρο  και αρκετό     Πυριτικό οξύ ,   που είναι αναντικατάστατο δομικό συστατικό των ΤΡΙΧΩΝ και  των ΝΥΧΙΩΝ.

Όταν ο οργανισμός μας, για διάφορες αιτίες, δεν λαμβάνει με την τροφή ,τις αναγκαίες ποσότητες των ουσιών που χρειάζεται , για την υγιή ανάπτυξη των τριχών και των νυχιών, τοτε επιβάλλεται η λήψη, από του στόματος, ενός επιστημονικά μελετημένου συμπληρώματος διατροφής ,ως το BIOKAP Caps , που  περιέχει όλες τις απαραίτητες ουσίες , για να αντιμετωπιστούν από τον οργανισμό μας ,με επιτυχία, η τριχόπτωση ,η ευθραυστότητα των Νυχιών και οι διάφορες άλλες παθήσεις τους.

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ όπως το BIOKAP caps Χορηγούνται για διάστημα 2-3 μηνών ,

Οταν:

Α) Όταν στα μαλλιά Εμφανίζεται πτώση  πέραν του φυσιολογικού
Β) Όταν Τα   μαλλιά αναπτύσσονται με πολύ αργό ρυθμό
Γ) Όταν Οι    τρίχες  είναι λεπτές και αποσπώνται σχετικά εύκολα
Δ) Όταν τα   ΝΥΧΙΑ  είναι  θαμπά  και σπάνε  εύκολα.

Συσκευασία κουτί με 60 caps,3 blister X 20 caps και είναι

Εγκεκριμένο  από τον  Ε.Ο.Φ. με  Αριθμό  Αδείας 23288/97

Ζητήστε Απόθεμα