Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Τριχόπτωση
Κωδικός 24862

Ducray neoptide lotion κατά της τριχόπτωσης για άνδρες 100ml

Περιγραφή

Ducray neoptide lotion κατά της τριχόπτωσης για άνδρες 100ml

Το Ducray neoptide lotion κατά της τριχόπτωσης για άνδρες 100ml είναι κατάλληλο να επιμηκύνει τη ζωή της τρίχας και να αναστέλλει την τριχόπτωση. Η Ducray neoptide λοσιόν κατά της τριχόπτωσης εμπεριέχει ένα συνδυασμό από νέα καινοτόμα δραστικά συστατικά, κατοχυρωμένα με ευρεσιτεχνία που επιτρέπει τη δράση ενάντια στα φαινόμενα που εμπλέκονται στην επίμονη τριχόπτωση.
Το monolaurine μειώνει τη δραστικότητα του ενζύμου το οποίο αποτελεί κλειδί το οποιό έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο βασικούς παράγον+τες της τριχόπτωσης.
Το peptidoxyl-4 διευκολύνει τη μεταφορά των απαραίτητων στοιχείων για το κυτταρικό μεταβολισμό και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής.
Η λοσιόν Ducray neoptide 100ml επιμηκύνει τη ζωή της τρίχας και σαν αποτέλεσμα η πυκνότητα των μαλλιών ενισχύεται και η τριχόπτωση αναχαιτίζεται. Η ελαφριά υφή της την καθιστά πιο απορροφητική και ευνοεί τη βέλτιστη απορρόφηση της χωρίς να λιπαίνει τα μαλλιά. Σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη ζωντάνια τους και τη δύναμή τους από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Οδηγίες χρήσης :
Εφαρμόστε κάνοντας 9 ψεκασμούς σε βρεγμένο ή στεγνό τριχωτό κεφαλής, κυρίως σε περιοχή με αραίωση όπως στη κορυφή του κρανίου. Κάνοντας καλό μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις διευκολύνεται η απορρόφηση της λοσιόν και δεν ξεπλένεται. Για δύο ώρες μετά την εφαρμογή αποφύγετε το λούσιμο. Ένα φιαλίδιο έχει διάρκεια τριών μηνών.

Περιεκτικότητα : 100ml