Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Τριχόπτωση
Κωδικός 27269

Fair Hair Λοσιόν Rinforzante Κατά Της Τριχόπτωσης 180ml

Περιγραφή

Λοσιόν Rinforzante ενάντια στη τριχόπτωση χάρη στη μεγάλη συγκέντρωση ενεργών στοιχείων, η δυναμωτική και θρεπτική λοσιόν Rinforzante τρέφει, τονώνει και δυναμώνει το τριχωτό της κεφαλής. Ιδανικό προϊόν για την πρόληψη και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αλλά και για κατεστραμμένα, αδύναμα μαλλιά με ψαλίδα και επακόλουθη πτώση των μαλλιών. Οι δυναμωτικές της ιδιότητες, μαζί με με το σαμπουάν Caduta, αποτελούν κατάλληλη αγωγή, με τη σταθερή χρησιμοποίησή της, κάνει τα μαλλιά σας φωτεινά, μαλακά, απαλά και ανθεκτικότερα στους εξωτερικούς παράγοντες.
δερματολογικά ελεγμένο από το πανεπιστήμιο της siena

Ενδείξεις: Λοσιόν κατά της τριχόπτωσης.

Οδηγίες χρήσης
Η χρήση του προϊόντος μπορεί να είναι και καθημερινή. Λούζεστε πρώτα 3 χέρια με το σαμπουάν Caduta και απλώνετε τη θρεπτική και δυναμωτική λοσιόν Rinforzante της fair hair στα μαλλιά σας, κάνοντας μασάζ για λίγα λεπτά. Για αποτελεσματικότερη δράση, απλώστε τη λοσιόν ομοιόμορφα σε όλο το δέρμα της κεφαλής. Μπορείτε άνετα να τη χρησιμοποιήσετε σε βαμμένα ή αποχρωματισμένα μαλλιά. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν από κάθε χρήση.

Προσοχή
Για εξωτερική χρήση μόνο.
Φυλάξτε το, σε σκιερό και δροσερό μέρος, μακριά από παιδιά.
Ακόμα και αν παρατηρήσετε σημαντική πρόοδο μετά από 5-8 εβδομάδες, μόνο η συχνή και διαρκής χρήση της αγωγής θα έχει πραγματικά θαυμάσια αποτελέσματα στα μαλλιά σας.

Περιεχόμενο - Συσκευασία:
180 ml