Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Τριχόπτωση
Κωδικός 26368

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 21x6ml (Αμπούλες για την Γυναικεία Τριχόπτωση)

Περιγραφή

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 21x6ml (Αμπούλες για την Γυναικεία Τριχόπτωση)

Οι αμπούλες τριχόπτωσης για τις γυναίκες Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 21x6ml είναι κατάλληλες και ιδανικές να επαναφέρουν και να ανακτήσουν την πυκνότητα στο τριχωτό της κεφαλής και να δυναμώσουν την τρίχα, προσφέροντας έτσι μια ευχάριστη εφαρμογή δίχως να αφήνουν την αίσθηση της λιπαρότητας. Αποτελεί μια νέα και καινοτόμα εντατική τριπλής δράσης αγωγή κατά της τριχόπτωσης.
Είναι κατάλληλη και ιδανική για τις γυναίκες είτε πάσχουν από ήπιο είτε από έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης. Προσφέρει σταθεροποίηση καθώς η τριχόπτωση μειώνεται σε μόλις 6 εβδομάδες, τόνωση – άκρη για τονωτικό μασάζ, ενδυνάμωση γιατί καθιστά πιο ανθεκτικό το τριχωτό της κεφαλής και τέλος ισορροπία καθώς μειώνει τις μικρο - ανισορροπίες στο τριχωτό της κεφαλής.
Διαθέτει βέλτιστη ανοχή, είναι υποαλλεργικό, έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητη περιοχή τριχωτού, εξαιρετικά ακριβές στην εφαρμογή του και σε μονοδόσεις, είναι μη κολλώδες, μη λιπαρό και τέλος διαθέτει μια υφή η οποία στεγνώνει αρκετά γρήγορα.

Περιεκτικότητα : 21 x 6ml

Οδηγίες χρήσης :
Εφαρμόστε κάνοντας χρήση ενός φιαλιδίου ανά ημέρα για περίπου διάστημα έξι εβδομάδων. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και σε βρεγμένα μαλλιά.

Ζητήστε Απόθεμα