Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μακιγιάζ Φρυδιών
Κωδικός 26295

La Roche Posay Respectissime μολύβι φρυδιών 13 gr Brown

Περιγραφή

La Roche Posay Respectissime 13 gr Brown

Το La Roche Posay Respectissime 13 gr είναι ένα μολύβι φρυδιών κατάλληλο και ιδανικό να διαμορφώσει, να δώσει σχήμα και να προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας. Τους χαρίζει σχήμα και γεμίζει τα αραιά φρύδια, καθώς είναι ιδανικό για τις γυναίκες εκείνες που βρίσκονται κάτω από ογκολογική θεραπεία. Είναι ένα πολύ απαλό μολύβι φρυδιών το οποίο χαρίζει σχήμα και ένα φυσικό αποτέλεσμα με λεπτή μύτη η οποία χαρίζει πολύ εύκολη εφαρμογή και απαλή υφή, ενώ παράλληλα διαμορφώνει εύκολα και προσφέρει ένα φυσικό look και ένα ομοιόμορφο χρώμα στα φρύδια. Διαθέτει ένα πολύ απαλό βουρτσάκι με ειδικό σχεδιασμό για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Δημιουργεί ένα τέλειο σχήμα σε μια εντυπωσιακή και καθαρή γραμμή φρυδιών, γεμίζοντας με απόλυτη ακρίβεια τα κενά στα φρύδια ενώ παράλληλα διαθέτει αδιάβροχη σύνθεση η οποία διαρκεί όλη μέρα.
Αποτελεί την ιδανική λύση για ένα εντυπωσιακό σχήμα στη γραμμή των φρυδιών, φυσικά διαχωρισμένα με διάρκεια για όλη την ημέρα καθώς διατίθεται σε καφέ και ξανθό χρώμα.

Οδηγίες χρήσης:
Ξύστε το μολύβι και ζεστάνετε τη μύτη του με τα χέρια σας. Ακολουθώντας τη φυσική φορά των τριχών, ενώστε την αρχή, την κορυφή και το τέλος του φρυδιού και τέλος χτενίστε τα φρύδια σας για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Ζητήστε Απόθεμα