Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Μάσκαρα
Κωδικός 11902

Lavera Μαύρη μάσκαρα για extra όγκο 13ml

Περιγραφή

Η Lavera Volume Mascara είναι η νέα καινοτόμα μάσκαρα για όγκο της lavera η οποία κάνει τα μάτια σας πιο σπινθηροβόλα και τους δίνει την ιδανική εκφραστικότητα. Είναι κατάλληλη και ιδανική για καθημερινή χρήση, ενώ παράλληλα τα ματόκλαδά σας ζωντανεύουν χάρη στο πινέλο όγκου που διαθέτει. Είναι το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που δίνει όγκο στις βλεφαρίδες σας κάνοντάς τες πιο πυκνές και όμορφες. Ενισχύει τη λάμψη και τη δομή στις βλεφαρίδες, ενώ παράλληλα τις θρέφει εξ αιτίας του βιολογικού ροδόνερου που είναι εμπλουτισμένη. Είναι πολύ εύκολη στη χρήση χάρη στο βουρτσάκι ακριβείας που διαθέτει, καθώς γλιστράει μέσα από τις βλεφαρίδες για ένα μεταξένιο και μαγευτικό τελείωμα.
Είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο και ιδανικό για τα άτομα εκείνα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

Οδηγίες χρήσης :
Προκειμένου να δημιουργηθεί μια χωρίς λίπος βάση, πριν βάλετε τη μάσκαρα πουδράρετε τα ματόκλαδά σας. Κρατώντας το πινέλο διαγώνια, βάζετε τη μάσκαρα πάντα από τη ρίζα προς τις άκρες. Αφήστε για λίγο να στεγνώσει η μάσκαρα και στη συνέχεια εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση. Τα ματόκλαδά σας θα έχουν περισσότερο όγκο και η μάσκαρα θα κρατήσει περισσότερο.

Ζητήστε Απόθεμα