Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Διάφορα Αξεσουάρ
Κωδικός 24577

Podia Premium Nail Control (Λίμα), 5τμχ

Περιγραφή

Podia Premium Nail Control, 5τμχ
Επαγγελματική λίμα διπλής όψης
Με επίστρωση κορουνδίου
Ανθεκτική & ευλύγιστη
ιδανική για φυσικά νύχια
Λιμάρισμα & λείανση

Λειτουργικά χαρακτηριστικά

Ξύλινη κατασκευή
Επιτρέπει σταθερότητα και ακρίβεια κινήσεων κατά τη διάρκεια του λιμαρίσματος.

Επίστρωση Κορουνδίου
Το δεύτερο σε σκληρότητα υλικό που βρίσκεται στη φύση μετά το διαμάντι, προσδίδει στη λίμα την απαραίτητη υφή για περιποίηση και διαμόρφωση του σχήματος και του μήκους των νυχιών.

Ειδικός σχεδιασμός
Μη μεταλλική κατασκευή με στρογγυλεμένες άκρες για αποφυγή τραυματισμών και πιθανών μολύνσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από διαβητικούς ασθενείς.

180 Grit
Επιφάνεια με μεσαίου μεγέθους λειαντικούς κόκκους και στις δύο όψεις, ιδανική για την φροντίδα και περιποίηση τόσο των τεχνικών νυχιών όσο και των φυσικών.

Οδηγίες χρήσης
Το ιδανικό μήκος για λιμάρισμα είναι όταν το ελεύθερο άκρο του νυχιού έχει μεγαλώσει τουλάχιστον κατά 1/3 του συνολικού μήκους του από τη βάση. Πριν ξεκινήσετε το λιμάρισμα βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι απολύτως στεγνά, καθαρά και χωρίς βερνίκι. Χρησιμοποιώντας την Podia Premium Nail Control, λιμάρετε ελαφριά από τη γωνία προς το κέντρο με την ίδια κατεύθυνση κάθε φορά. Μη λιμάρετε το φυσικό νύχι από τη μια άκρη στην άλλη ή από πάνω προς τα κάτω.

Προφυλάξεις
Η Podia Premium Nail Control είναι λίμα μιας χρήσης. Η λίμα είναι αυστηρά προσωπική στη χρήση της. Η λίμα αποτελεί εστία μόλυνσης και θα πρέπει είτε να απορρίπτεται μετά από κάθε χρήση ή να απολυμαίνεται με ειδικό αντιβακτηριδιακό υγρό. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Για εξωτερική χρήση μόνο.