Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Scholl Gelactiv Women Everyday Πάτοι

Περιγραφή

Scholl Gelactiv Women Everyday Πάτοι

Gelactiv Women Everyday γυναικείοι πάτοι

Οι γυναικείοι αναπαυτικοί πάτοι Scholl GelActiv everyday είναι σχεδιασμένοι για να απορροφούν τους κραδασμούς και την πίεση του πέλματος.

Το περπάτημα και οι καθημερινές δραστηριότητες αυξάνουν την πίεση των ποδιών με αποτέλεσμα να τα αισθανόμαστε βαριά  στο τέλος της ημέρας. Η διπλή επίστρωση gel των αναπαυτικών πάτων Scholl GelActiv βοηθά στην ανακούφιση των ποδιών που ασκείται κυρίως στα πέλματα λόγω του ανατομικού σχεδιασμού τους.

Τεχνολογία Gelactiv
Η τεχνολογία Gelactiv παρέχει υψηλή αντικραδασμική προστασία και άνεση στα πόδια μέσα από ένα συνδυασμό επιθεμάτων gel που χαρίζει μοναδικά οφέλη. Ο ειδικός σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην απορρόφηση κραδασμών, μειώνοντας την πίεση που προκαλείται από το περπάτημα και τις καθημερινές δραστηριότητες στα πέλματα, χαρίζοντας άνετα και ξεκούραστα πόδια καθ'' όλη τη διάρκεια της ημέρας

Οι πάτοι κόβονται στο επιθυμητό μέγεθος
Κατάλληλοι για γυναικεία παπούτσια, μεγέθους 35-40,5
Αφαιρέστε τους υπάρχοντες πάτους των παπουτσιών σας πριν τη χρήση.


Οδηγίες Χρήσης:
Αφαιρέστε τους υπάρχοντες πάτους των παπουτσιών. Κόβετε τους αναπαυτικούς πάτους Scholl GelActiv κατα μήκος των γραμμών βάση του νούμερου παπουτσιού σας .
Η γραμμή Α αντιστοιχεί σε νούμερο 38, η Β σε 39 και η C σε 40. Το πλήρες μήκος του πάτου αντιστοιχεί σε νούμερο 41-42. Αν το νούμερο παπουτσιού είναι 37 τότε κόβετε του πάτους ανάμεσα  στην γραμμή Α και την κίτρινη λωρίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πάτους των παπουτσιών σας σαν οδηγό.
Για να καθαρίσετε τους πάτους χρησιμοποιήστε υγρό πανί με σαπούνι. Μην τους βάζετε κάτω από το νερό.

Παρασκευάζονται στην Κίνα.

Περιέχεται 1 ζεύγος