Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Περιποίηση Νυχιών
Κωδικός 25396

Gehwol Nail Repair Gel Rosa 5ml

Περιγραφή

Gehwol Nail Repair Gel Rosa 5ml

Το gel αποκατάστασης νυχιών μέτριας ρευστότητας Gehwol Nail Repair Gel M είναι  φωτοσκληρυνόμενο σε ροζ απόχρωση.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατευθείαν από το σωληνάριο και η σκλήρυνση του γίνεται χρησιμοποιώντας τη λάμπα UV. Είναι κατάλληλο για τη περιποίηση των νυχιών τόσο για αισθητικούς λόγους όσο και για ονυχοπροσθετική, π.χ. μετά από μια ονυχομυκητίαση
Εξαιτίας των αντιμυκητιασικών συστατικών που εμπεριέχει, το gel αποκατάστασης νυχιών δρα προστατευτικά από ενδεχόμενες μυκητιάσεις και συμβάλλει στην ορθή και υγιή ανάπτυξη του νυχιού.

Το Gehwol Nail Repair Gel Μ είναι κατάλληλο, εκτός όλων των υπόλοιπων εφαρμογών του,
και για την επικόλληση κόπιτσας σταθερά πάνω στο νύχι.

Οδηγίες Εφαρμογής:
> Προεργασία : Πριν κατασκευάσετε το τεχνητό νύχι, θα πρέπει να απομακρυνθούν τα τμήματα του νυχιού που έχουν πάθει πάχυνση ή/και έχουν μυκητίαση και να καθαριστεί καλά το παρωνύχιο. Προκειμένου το τεχνητό νύχι να μπορέσει να στερεωθεί στην υπολειπόμενη πλάκα του νυχιού, θα πρέπει να έχει απαλλαγεί από λιπαρές ουσίες κάτι που συμβαίνει επιτυχώς με το GEHWOL Nail Repair Cleaner.
> Μορφοποίηση : Έπειτα από την προεργασία εφαρμόζετε το πρώτο στρώμα Gehwol Nail Repair Gel κατ’ευθείαν από το σωληνάριο στο νύχι. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις του Gehwol Nail Repair Gel μπορούν να ανακατευτούν ώστε να δημιουργηθεί το επιθυμητό χρώμα και να προσαρμοστεί όσο είναι δυνατόν περισσότερο στο φυσικό. Η ανάμειξη γίνεται με μεγαλύτερη επιτυχία στην κοίτη του νυχιού. Το gel στερεοποιείται μόνο κάνοντας χρήση λάμπας UV και επομένως μπορεί να γίνει μορφοποίηση του νέου νυχιού, χωρίς πίεση χρόνου, με ένα πινέλο. Για  καλύτερα αποτελέσματα συνίσταται η χρήση 3 στρώσεων gel.

Συσκευασία των 5 ml