Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Περιποίηση Ποδιών
Κωδικός 10769

GEHWOL Callus Cream Κρέμα κατά των κάλων

Περιγραφή

Κρέμα κατά των κάλων και των σκληρύνσεων.

Αποκαθιστά γρήγορα τη φυσική ισσοροπία τουσ δέρματος.

Η κεράτινη στοιβάδα αποτελεί τη φυσική εξωτερική επιφάνεια τησ επιδερμίδας. Αναπτύσσεται στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος προστατεύοντας έτσι από βακτήρια, μύκητες και ενδεχόμενη αφυδάτωση των ποδιών. Ο σχηματισμός υπερβολικής κεράτινης στοιβάδας εκτός του ότι είναι ακαλαίσθητη, ταυτόχρονα - και όχι και τόσο σπάνια- μπορεί να είναι και αρκετά οδυνηρή. Αιτία συνήθως είναι η λεγόμενη υπερκερατινοποίηση, ο σχηματισμός δηλαδή πολύ περισσότερων νέων κυττάρων σε σχέση με αυτά που απομακρύνονται "φυσικά" από την επιδερμίδα.

Η υπερκερατινοποίηση έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται αισθητά το πάχος της κεράτινης στοιβάδας σχηματίζοντας σκληρύνσεις, ενώ το δέρμα γίνεται εύθρυπτο και χάνει την ελαστικότητά του. Με εντατική φροντίδα ωστόδο, είναι δυνατή τόσο η αντιμετώπισή της, όσο και η αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του δέρματος.

Οι χρήστες επιβεβαιώνουν:

Η εντατική φροντίδα με τη νέα κρέμα GEHWOL med Callus cream μειώνει το σχηματισμό σκληρύνσεων, ενώ ταυτόχρονα δρα καταπραϋντικά με ορατά αποτελέσματα ακόμα και μετά από λίγες εφαρμογές: Το δέρμα είναι ξανά λείο και μαλακό.

Εντατική περιποίηση: Χάρη στη γλυκερίνη, την αλλαντοϊνη και την ουρία (σε υψηλή συγκέντρωση) που περιέχει, χαλαρώνει τον κυτταρικό δεσμό των ήδη σχηματισμένων σκληρύνσεων, προστατεύοντας παράλληλα από τη δημιουργία νέων. Κλινικές μελέτες σε εγκεκριμένα/πιστοποιημένα ερευνητικά κέντρα αποδεικνύουν ότι: Η εντατική περιποίηση μαλακώνει γρήγορα τις σχηματισμένες σκληρύνσεις και τους κάλους ενώ η κεράτινη στοιβάδα επανακτά το φυσιολογικό πάχος της μόνο μέσα σε μερικές μέρες. Σε 28 μέρες η φυσική ισορροπία του δέρματος αποκαθίσταται. Ταυτόχρονα, χάρη στα ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα λιπίδια, το δέρμα προστατεύεται, ενισχύεται και διατηρείται απαλό. Το εκχύλισμα μεταξιού χαρίζει ενυδάτωση και λιαίνει την επιφάνεια του δέρματος, ενώ αντιμικροβιακά συστατικά προστατεύουν από τις μυκητιάσεις των ποδιών. Το 80% - 90% των χρηστών επιβεβαιώνει ότι το προϊόν περιποιείται, λιαίνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα των ποδιών, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα ευχάριστο αίσθημα απαλότητας και φρεσκάδας. Είναι οικονομικό στη χρήση, αφού τα αποτελέσματα είναι ορατά χωρίς να απαιτείται μεγάλη ποσότητα κρέμας σε κάθε εφαρμογή.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Κατάλληλη για διαβητικούς.

75ml

Ζητήστε Απόθεμα