Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Βερνίκια Νυχιών
Κωδικός 26172

Korres ενδυνάμωση μύρο & ασβέστιο base coat 10ml

Περιγραφή

Korres ενδυνάμωση μύρο & ασβέστιο base coat 10ml

Η Korres ενδυνάμωση μύρο & ασβέστιο base coat 10ml για την φροντίδα των νυχιών αποτελεί τη νέα δυναμωτική βάση πλούσια σε ασβέστιο ικανή να δυναμώσει τα εύθραυστα και αδύναμα νύχια. Βοηθά στην ανάπτυξη των νυχιών, τα δυναμώνει, αποτρέπει το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα τους, τα καθιστά πιο ανθεκτικά και ενισχύει την ελαστικότητά τους. Η πλούσια και δραστική σύνθεσή του είναι βασισμένη πάνω σε δύο βασικά συστατικά, το μύρο και το ασβέστιο.
Το μύρο είναι αυτό το στοιχείο το οποίο ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης και την κερατίνη της περιοχής των νυχιών και κάτω από την επιφάνειά τους, επαναφέροντας έτσι την ελαστικότητά τους.
Το ασβέστιο αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα όσον αφορά την διαδικασία της ανανέωσης των κυττάρων και ρυθμίζει το προστατευτικό στρώμα των λιπιδίων. Ενισχύει την αντίσταση των νυχιών στο σπάσιμο, καθώς προστατεύει και δυναμώνει το σμάλτο των νυχιών.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του για την ενδυνάμωση των νυχιών ή ακόμα και ως βάση πριν εφαρμοστεί ένα χρωματιστό βερνίκι.

Προσοχή : Να φυλάσσεται μακρυά από παιδιά.

Συστατικά :
Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Ethyl Acetate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Dipropylene Glycol Dibenzoate, Alcohol Denat., Nitrocellulose, Etocrylene, Polysorbate 20, Isopropyl Alcohol, Calcium Pantothenate, CI 42090 (Blue 1), Commiphora Myrrha Resin Extract.

Ζητήστε Απόθεμα