Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Καμίνια, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Αμπούλες - Serum
Κωδικός 14635

Now Hyaluronic Acid Firming Serum, 30ml

Περιγραφή

Προϋποθέσεις: Για όλους τους τύπους δέρματος. Δέρμα που αναπτύσσει λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και το στόμα, με απώλεια της ελαστικότητας.

Λύση: Υψηλής ισχύος ορός υαλουρονικού οξέως που γεμίζει φυσικά τις λεπτές γραμμές και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος για την προστασία των ευαίσθητων ιστών.

Το NOW® Hyaluronic Acid Firming Serum είναι ultra συμπυκνωμένο gel υαλουρονικού οξέως, που αναπτύχθηκε για την αύξηση του φυσιολογικού επιπέδου ελαστίνης του δέρματος, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Εκτός του ότι είναι μία από τα πιο περιζήτητες ενώσεις αντι-γήρανσης του κλάδου,  το υαλουρονικό οξύ είναι απολύτως ασφαλές, πολύ αποτελεσματικό και ικανό να απορροφήσει μεγάλες ποσότητες νερού - ένα βασικό στοιχείο για την υποστήριξη της ελαστικότητας και νεανικής εμφάνισης του δέρματος.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μία πρωτεΐνη που απαντάται στα βαθύτερα στρώματα του ανθρώπινου δέρματος. Έχει τη δυνατότητα να κρατήσει μέχρι 1000 φορές το βάρος του σε νερό καθιστώντας το ένα από τα πιο αποτελεσματικά moisturizers που ανακαλύφθηκαν από την ιατρική επιστήμη.

Το Υαλουρονικό Οξύ κρατάει τα κύτταρα κολλαγόνου στη θέση τους  εξασφαλίζοντας  την καλή και σταθερή δομή στο δέρμα. Τα οφέλη του για τις ώριμες επιδερμίδες είναι αναρίθμητα. Η επιστήμη, επίσης έχει κάνει σημαντικές ανακαλύψεις σχετικά με την τάση ακμής της επιδερμίδας και την προηγμένη τεχνολογία του υαλουρονικού οξέως εναντίον της κυστικής ακμής. Τώρα που το HA μπορεί να απορροφηθεί τοπικά, βοηθά στην επούλωση του ανώτερου στρώματος του δέρματος και δρα ως φυσικό αντι-βιοτικό ενάντια στα βακτηρίδια.

1oz

Ζητήστε Απόθεμα