Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Κρέμες Προσώπου
Κωδικός 23346

Synchroline Thiospot Ultra Cream Spf 50 30ml

Περιγραφή

Η σειρά THIOSPOT παρέχει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ή και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα , ανάλογα με τα διαφορετικά προβλήματα που σχετίζονται με την ένταση του χρώματος των σκούρων κηλίδων. Χάρη στην επιστημονική έρευνα τα προϊόντα της THIOSPOT  έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να μειώνουν την ένταση των σκούρων κηλίδων που εμφανίζονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας εξαιτίας της μελανίνης και να προσφέρουν ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα. (Το μαύρισμα που εμφανίζεται στην επιδερμίδα είναι αποτέλεσμα  της παρουσίας μελανίνης, η οποία παράγεται σε ειδικά κύτταρα που ονομάζονται μελανοκύτταρα και βρίσκονται στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η μελανίνη μεταφέρεται στα επιφανειακά κύτταρα δίνοντας το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα στην επιδερμίδα, το οποίο στη συνέχεια μειώνεται και εξαφανίζεται με τη φυσική διαδικασία απολέπισης της επιδερμίδας. Η εμφάνιση σκούρων κηλίδων στην επιδερμίδα (υπερμελάχρωση) προκαλείται από τη συσσώρευση μελανίνης. Οι σκούρες κηλίδες μπορεί να οφείλονται σε γενετικούς παράγοντες(π.χ εφηλίδες, σπίλοι, φακίδες κτλ) ή να είναι επίκτητες( λόγω π.χ ηλιακής ακτινοβολίας , εγκυμοσύνης, θεραπείες με πόσιμα αντισυλληπτικά ή άλλα φάρμακα , ηπατοπάθεια κτλ) και να εμφανιστούν, όταν το μαύρισμα της επιδερμίδας εξαλειφθεί).
Η δραστική ουσία της THIOSPOT ULTRA εξισορροπεί και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την κεράτινη στοιβάδα που συνδυάζεται με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία. Η κρέμα δρα άμεσα και αποτελεσματικά. Προσφέρει αντηλιακά φίλτρα που προστατεύουν από την UVB και την  UVA (spf 50+ - πολύ υψηλή προστασία) ακτινοβολία. Η στοχευμένη και συγχρονισμένη δράση της επιτρέπει τη ρύθμιση της διαδικασίας σύνθεσης μελανίνης και ευνοεί ταυτόχρονα την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα, περιορίζοντας τη συσσώρευση μελανίμης σε αυτή.
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εκτός εάν συνοδεύεται από άλλη ιατρική οδηγία, εφαρμόστε τη THIOSPOT  ULTRA 1-2 φορές την ημέρα . Χρησιμοποιείστε την κατάλληλη ποσότητα και εφαρμόστε με απαλές κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Ζητήστε Απόθεμα