Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Από Ροδινή - Ψαθόπυργο μέχρι Βραχναίικα, από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 συνεχόμενα, χωρίς ελάχιστη παραγγελία

ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα όλο το 24ωρο !!!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ 2%

Σας ειδοποιούμε πριν την αποστολή για να καταθέσετε

Κρέμες Προσώπου
Κωδικός 17364

Vichy Idealia Smoothness & Glow Energizing Cream -Για Ξηρή Επιδερμίδα 50ml

Περιγραφή

Η Vichy παρουσιάζει τη NEA κρέμα ημέρας Idealia, την πρώτη φροντίδα για ιδανική επιδερμίδα που αποκαθιστά την υγεία της επιδερμίδας σε κάθε επίπεδο, κύτταρο προς κύτταρο. Η Idealia λειτουργεί σε βάθος για να επαναφέρει την όψη της ιδανικής επιδερμίδας στην επιφάνεια.
Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα πιο λεία, με ομοιογενές ανάγλυφο και λιγότερο ορατούς πόρους, ομοιόμορφη απόχρωση με μείωση των δυσχρωμιών και εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας, λείανση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης.
Με την πάροδο του χρόνου, το στρες, η κούραση και οι περιβαλλοντικές συνθήκες κάνουν την επιδερμίδα να χάνει στοιχεία από την ιδανικότητά της. Τα προβλήματα αυτά τα βλέπεις –καθώς η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και οι δυσχρωμίες εντονότερες–, τα αγγίζεις –αντιλαμβάνεσαι την ανομοιογένεια– και τα αισθάνεσαι, αφού η επιδερμίδα γίνεται ευαίσθητη, αντιδρά και αναζητά την ανανέωση.
Τα εργαστήρια της Vichy, συνεχίζοντας την εξειδίκευσή τους στην αντιγήρανση, εντόπισαν τα προβλήματα αυτά και διεξήγαγαν μια παγκόσμια ποιοτική έρευνα (σε 385 γυναίκες όλων των φυλών ηλικίας 20-60 ετών) με αποτέλεσμα τον ορισμό ενός νέου φαινομένου: την απώλεια της ιδανικής επιδερμίδας.
Κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα εξέφρασε με το δικό της τρόπο το όνειρό της. Όλα τα όνειρα είχαν κάτι κοινό, πέρα από ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας, την ιδανική επιδερμίδα: μια επιδερμίδα υγιή στο βάθος αλλά και στην επιφάνεια. Μια επιδερμίδα που αντανακλά την εσωτερική της ομορφιά, που συμπεριφέρεται ως απόλυτα υγιής και μπορεί να αντιστέκεται στο χρόνο, την κούραση και τις αντιξοότητες της καθημερινότητας. Οι γυναίκες θέλουν να μπορούν να στηρίζονται στις σε βάθος αποτελεσματικές βιολογικές διεργασίες της επιδερμίδας τους και όχι στην επιφανειακή επιδιόρθωση, με στόχο την τέλεια, χωρίς σημάδια, ιδανική επιδερμίδα.

Ζητήστε Απόθεμα